Effect of different air/steam convection cooking methods on turkey breast meat. Physical properties, water status and sensory properties / Mora, B; Curti, Elena; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Barbanti, Davide. - In: MEAT SCIENCE. - ISSN 0309-1740. - 88 (3):(2011), pp. 489-497. [10.1016/j.meatsci.2011.01.033]

Effect of different air/steam convection cooking methods on turkey breast meat. Physical properties, water status and sensory properties

CURTI, ELENA;VITTADINI, Elena Giovanna Piera;BARBANTI, Davide
2011-01-01

2011
Effect of different air/steam convection cooking methods on turkey breast meat. Physical properties, water status and sensory properties / Mora, B; Curti, Elena; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Barbanti, Davide. - In: MEAT SCIENCE. - ISSN 0309-1740. - 88 (3):(2011), pp. 489-497. [10.1016/j.meatsci.2011.01.033]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2335870
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 57
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 44
social impact