Microbial characterization of dairy products from organic production: stracchino and ricotta cheeses / Paris, Arianna; Bacci, Cristina; Salsi, Alessandra; Bonardi, Silvia; Brindani, Franco. - In: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI MEDICINA VETERINARIA. UNIVERSITÀ DI PARMA. - ISSN 0393-4802. - XXIV:(2004), pp. 317-325.

Microbial characterization of dairy products from organic production: stracchino and ricotta cheeses

PARIS, Arianna;BACCI, Cristina;SALSI, Alessandra;BONARDI, Silvia;BRINDANI, Franco
2004-01-01

2004
Microbial characterization of dairy products from organic production: stracchino and ricotta cheeses / Paris, Arianna; Bacci, Cristina; Salsi, Alessandra; Bonardi, Silvia; Brindani, Franco. - In: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI MEDICINA VETERINARIA. UNIVERSITÀ DI PARMA. - ISSN 0393-4802. - XXIV:(2004), pp. 317-325.
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