GENTILUCCI, VALENTINA

GENTILUCCI, VALENTINA  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Brown rice and pulses for the development of shelf-stable and low glycemic index ready-to-eat meals 1-gen-2023 Baggio, A.; Federici, E.; Gentilucci, V.; Folloni, S.; Dall’Asta, M.; Bernini, V.; Pellegrini, N.; Vittadini, E
Ready to eat shelf‑stable brown rice in pouches: effect of moisture content on product’s quality and stability 1-gen-2021 Federici, Enrico; Gentilucci, Valentina; Bernini, Valentina; Vittadini, Elena; Pellegrini, Nicoletta
Rediscovering bread quality of “old” Italian wheat (Triticum aestivum L. ssp. aestivum.) through an integrated approach: Physicochemical evaluation and consumers’ perception 1-gen-2020 Boukid, Fatma; Gentilucci, Valentina; Vittadini, Elena Giovanna Piera; De Montis, Andrea; Rosta, Roberta; Bosi, Sara; Dinelli, Giovanni; Carini, Eleonora