CARCELLI, ALESSANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 169
AS - Asia 131
EU - Europa 95
SA - Sud America 20
AF - Africa 9
Totale 424
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 169
SG - Singapore 73
IE - Irlanda 29
CN - Cina 24
IT - Italia 19
SE - Svezia 17
DE - Germania 16
HK - Hong Kong 16
BR - Brasile 15
IN - India 5
NL - Olanda 5
VN - Vietnam 5
ZA - Sudafrica 5
CI - Costa d'Avorio 4
RU - Federazione Russa 4
BD - Bangladesh 2
GB - Regno Unito 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AR - Argentina 1
AT - Austria 1
BO - Bolivia 1
CL - Cile 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
ID - Indonesia 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
PH - Filippine 1
PL - Polonia 1
UY - Uruguay 1
Totale 424
Città #
Singapore 34
Dublin 29
Santa Clara 24
Chandler 22
Ashburn 20
Hong Kong 16
Chicago 15
Munich 12
Boardman 8
Dallas 8
Johannesburg 5
New York 5
Shanghai 5
Abidjan 4
Milan 4
Parma 4
Princeton 4
Beijing 3
Buffalo 3
Moscow 3
Reggio Nell'emilia 3
Wilmington 3
Camerino 2
Columbus 2
Des Moines 2
Fairfield 2
Ho Chi Minh City 2
Los Angeles 2
Porto Alegre 2
Pune 2
The Dalles 2
Amman 1
Beberibe 1
Boquim 1
Borås 1
Cajazeiras 1
Campinas 1
Cary 1
Chhāgalnāiya 1
Chittagong 1
Concordia 1
Dubai 1
Düsseldorf 1
Frankfurt am Main 1
Governador Valadares 1
Guarujá 1
Guayaquil 1
Icó 1
Jacobina 1
Jakarta 1
La Paz 1
London 1
Ludhiana 1
Montevideo 1
Mumbai 1
Nanjing 1
Olomouc 1
Osasco 1
Osimo 1
Palmetto 1
Praia Grande 1
Quezon City 1
Redondo Beach 1
Rockville 1
Salvador 1
San Bernardo 1
San Bonifacio 1
Seattle 1
Seoul 1
Seymour 1
Shenzhen 1
Shijiazhuang 1
St Louis 1
São Paulo 1
Thái Bình 1
Thái Nguyên 1
Tokyo 1
Warsaw 1
Xinguara 1
Zhengzhou 1
Totale 301
Nome #
A fibre syrup for the sugar reduction in fruit filling for bakery application 121
Can a physically modified corn flour be used as fat replacer in a mayonnaise? 83
Strawberry ripple sauce: A semi-solid fibre syrup to reduce sugar content 80
Probing the functionality of physically modified corn flour as clean label thickening agent with a multiscale characterization 79
Semi-solid fibre syrup for sugar reduction in cookies 69
Totale 432
Categoria #
all - tutte 1.986
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.986


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
2021/202217 0 0 0 0 2 5 0 0 2 0 0 8
2022/202387 8 7 7 6 6 9 0 7 33 0 3 1
2023/202457 1 4 0 6 5 10 3 3 1 4 2 18
2024/2025138 12 8 8 4 11 18 3 3 18 11 10 32
2025/2026125 24 23 32 12 34 0 0 0 0 0 0 0
Totale 432