RENZI, Marco
RENZI, Marco
Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami
2017-01-01 Bonardi, Silvia; Bruini, Ilaria; Bolzoni, L.; Cozzolino, P.; Pierantoni, M.; Brindani, Franco; Bellotti, P.; Renzi, Marco; Pongolini, S.
Calves nutritional management and growth in dairy farms located in Parma province
2007-01-01 Righi, Federico; Campi, M; Bornatici, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Determination of Silymarin “in vitro ruminal degradabilità” by HPLC/ESI/MS method
2009-01-01 Righi, Federico; Cirlini, Martina; Palla, G.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Dietary protein supply and nitrogen use efficiency of dairy herds located in the Parmigiano Reggiano cheese production area
2022-01-01 Simoni, M.; Pitino, R.; Esposito, G.; Danese, T.; Renzi, M.; Righi, F.
DIGERIBILITA' DI RAZIONI PER PARMIGIANO REGGIANO E GRANA PADANO
2008-01-01 Quarantelli, Afro; Veroli, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Righi, Federico
DINAMICA DI DIGESTIONE IN VITRO DELLE EMICELLULOSE E DELLA CELLULOSA DI FORAGGI DI GRAMINACEE E DI LEGUMINOSE - Cellulose and Emicellulose in vitro digestion dinamic of graminaceous and legume forages
2008-01-01 Righi, Federico; Romanelli, S; Veroli, E; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Does the anti-Oxidative Status of Mares Change during the Peripartum Period?
2006-01-01 Righi, Federico; S. E., Santini; Renzi, Marco; Bussolati, Simona; Basini, Giuseppina; Grasselli, Francesca; Quarantelli, Afro
Dosaggio della vitamina E nelle cariossidi di alcune varietà di mais
2006-01-01 Quarantelli, A; Righi, Federico; Renzi, Marco; Strozzi, L; Romanelli, S.
Dosaggio di alfa-tocoferolo con metodo rapido in formaggio Parmigiano-Reggiano prodotto in aziende a diversa supplementazione di vitamina E nella razione delle vacche da latte
2009-01-01 Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Righi, Federico
Effect of dried extracts of Aspergillus oryzae and their association with Saccharomyces cerevisiae on mid lactation dairy cattle productivity under moderate heat stress conditions.
2015-01-01 Righi, Federico; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effect of duroc genes proportion on iodine number and fatty acid content of backfat and seasoned Parma ham subcutaneous fat
2002-01-01 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C; Bonomi, Alberto; Zambini, Ernesto Mario; Renzi, Marco
Effect of the extent of digestion of dry matter and fiber on fecal particle distribution in cows feces
2013-01-01 Righi, Federico; Gonzales Torres, Y. O.; Martuzzi, Francesca; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effetti della ionizzazione dell’aria sulle performances del pollo da carne
2000-01-01 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Gandolfi, L.
Effetti della supplementazione con vitamina E sulla stabilità ossidativa e sul colore della carne di struzzo (Struthio Camelus)
2000-01-01 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Bonomi, Alberto; Renzi, Marco; Zambini, E. M.; Predari, G.
Evaluation of an additive capable to improve ruminal fermentations through the use of an automated gas production system
2019-01-01 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Martuzzi, Francesca; Rosato, Mario; Zambini, Ernesto Mario; Righi, Federico
Factors affecting ostrich meat composition and quality
2003-01-01 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C.; Quarantelli, Afro; Bracchi, Pier Giovanni; Pizza, A.; Barbieri, G.; Beretti, Valentino; Zanon, A.; Zambini, E. M.; Renzi, Marco
FATTORI E PARAMETRI ALIMENTARI COINVOLTI NELLA REGOLAZIONE DEL pH RUMINALE NELLA FASE SUCCESSIVA AL PASTO - NUTRITIONAL FACTORS AND PARAMETERS INVOLVED IN RUMINAL pH REGULATION AFTER A MEAL
2007-01-01 Righi, Federico; Mutti, F; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Gandolfi, L.
Gli alimenti fioccati per gli animali in produzione zootecnica
2006-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, A; Giannico, F; Colonna, Ma; Renzi, Marco; Coluccia, A; Quarantelli, Afro; Bonomi, A; Vonghia, G.
GMO utilization in animal nutrition
2007-01-01 Quarantelli, Afro; Veroli, E.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Righi, Federico
Il cromo organico nell'alimentazione delle piccole specie
2006-01-01 Giannico, F; Bonomi, A; Quarantelli, Afro; Vonghia, G; Colonna, Ma; Renzi, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami | 1-gen-2017 | Bonardi, Silvia; Bruini, Ilaria; Bolzoni, L.; Cozzolino, P.; Pierantoni, M.; Brindani, Franco; Bellotti, P.; Renzi, Marco; Pongolini, S. | |
Calves nutritional management and growth in dairy farms located in Parma province | 1-gen-2007 | Righi, Federico; Campi, M; Bornatici, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro | |
Determination of Silymarin “in vitro ruminal degradabilità” by HPLC/ESI/MS method | 1-gen-2009 | Righi, Federico; Cirlini, Martina; Palla, G.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro | |
Dietary protein supply and nitrogen use efficiency of dairy herds located in the Parmigiano Reggiano cheese production area | 1-gen-2022 | Simoni, M.; Pitino, R.; Esposito, G.; Danese, T.; Renzi, M.; Righi, F. | |
DIGERIBILITA' DI RAZIONI PER PARMIGIANO REGGIANO E GRANA PADANO | 1-gen-2008 | Quarantelli, Afro; Veroli, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Righi, Federico | |
DINAMICA DI DIGESTIONE IN VITRO DELLE EMICELLULOSE E DELLA CELLULOSA DI FORAGGI DI GRAMINACEE E DI LEGUMINOSE - Cellulose and Emicellulose in vitro digestion dinamic of graminaceous and legume forages | 1-gen-2008 | Righi, Federico; Romanelli, S; Veroli, E; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro | |
Does the anti-Oxidative Status of Mares Change during the Peripartum Period? | 1-gen-2006 | Righi, Federico; S. E., Santini; Renzi, Marco; Bussolati, Simona; Basini, Giuseppina; Grasselli, Francesca; Quarantelli, Afro | |
Dosaggio della vitamina E nelle cariossidi di alcune varietà di mais | 1-gen-2006 | Quarantelli, A; Righi, Federico; Renzi, Marco; Strozzi, L; Romanelli, S. | |
Dosaggio di alfa-tocoferolo con metodo rapido in formaggio Parmigiano-Reggiano prodotto in aziende a diversa supplementazione di vitamina E nella razione delle vacche da latte | 1-gen-2009 | Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Righi, Federico | |
Effect of dried extracts of Aspergillus oryzae and their association with Saccharomyces cerevisiae on mid lactation dairy cattle productivity under moderate heat stress conditions. | 1-gen-2015 | Righi, Federico; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro | |
Effect of duroc genes proportion on iodine number and fatty acid content of backfat and seasoned Parma ham subcutaneous fat | 1-gen-2002 | Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C; Bonomi, Alberto; Zambini, Ernesto Mario; Renzi, Marco | |
Effect of the extent of digestion of dry matter and fiber on fecal particle distribution in cows feces | 1-gen-2013 | Righi, Federico; Gonzales Torres, Y. O.; Martuzzi, Francesca; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro | |
Effetti della ionizzazione dell’aria sulle performances del pollo da carne | 1-gen-2000 | Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Gandolfi, L. | |
Effetti della supplementazione con vitamina E sulla stabilità ossidativa e sul colore della carne di struzzo (Struthio Camelus) | 1-gen-2000 | Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Bonomi, Alberto; Renzi, Marco; Zambini, E. M.; Predari, G. | |
Evaluation of an additive capable to improve ruminal fermentations through the use of an automated gas production system | 1-gen-2019 | Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Martuzzi, Francesca; Rosato, Mario; Zambini, Ernesto Mario; Righi, Federico | |
Factors affecting ostrich meat composition and quality | 1-gen-2003 | Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C.; Quarantelli, Afro; Bracchi, Pier Giovanni; Pizza, A.; Barbieri, G.; Beretti, Valentino; Zanon, A.; Zambini, E. M.; Renzi, Marco | |
FATTORI E PARAMETRI ALIMENTARI COINVOLTI NELLA REGOLAZIONE DEL pH RUMINALE NELLA FASE SUCCESSIVA AL PASTO - NUTRITIONAL FACTORS AND PARAMETERS INVOLVED IN RUMINAL pH REGULATION AFTER A MEAL | 1-gen-2007 | Righi, Federico; Mutti, F; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Gandolfi, L. | |
Gli alimenti fioccati per gli animali in produzione zootecnica | 1-gen-2006 | CAPUTI JAMBRENGHI, A; Giannico, F; Colonna, Ma; Renzi, Marco; Coluccia, A; Quarantelli, Afro; Bonomi, A; Vonghia, G. | |
GMO utilization in animal nutrition | 1-gen-2007 | Quarantelli, Afro; Veroli, E.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Righi, Federico | |
Il cromo organico nell'alimentazione delle piccole specie | 1-gen-2006 | Giannico, F; Bonomi, A; Quarantelli, Afro; Vonghia, G; Colonna, Ma; Renzi, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A. |