RENZI, Marco

RENZI, Marco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 40 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami 1-gen-2017 Bonardi, Silvia; Bruini, Ilaria; Bolzoni, L.; Cozzolino, P.; Pierantoni, M.; Brindani, Franco; Bellotti, P.; Renzi, Marco; Pongolini, S.
Calves nutritional management and growth in dairy farms located in Parma province 1-gen-2007 Righi, Federico; Campi, M; Bornatici, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Determination of Silymarin “in vitro ruminal degradabilità” by HPLC/ESI/MS method 1-gen-2009 Righi, Federico; Cirlini, Martina; Palla, G.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Dietary protein supply and nitrogen use efficiency of dairy herds located in the Parmigiano Reggiano cheese production area 1-gen-2022 Simoni, M.; Pitino, R.; Esposito, G.; Danese, T.; Renzi, M.; Righi, F.
DIGERIBILITA' DI RAZIONI PER PARMIGIANO REGGIANO E GRANA PADANO 1-gen-2008 Quarantelli, Afro; Veroli, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Righi, Federico
DINAMICA DI DIGESTIONE IN VITRO DELLE EMICELLULOSE E DELLA CELLULOSA DI FORAGGI DI GRAMINACEE E DI LEGUMINOSE - Cellulose and Emicellulose in vitro digestion dinamic of graminaceous and legume forages 1-gen-2008 Righi, Federico; Romanelli, S; Veroli, E; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Does the anti-Oxidative Status of Mares Change during the Peripartum Period? 1-gen-2006 Righi, Federico; S. E., Santini; Renzi, Marco; Bussolati, Simona; Basini, Giuseppina; Grasselli, Francesca; Quarantelli, Afro
Dosaggio della vitamina E nelle cariossidi di alcune varietà di mais 1-gen-2006 Quarantelli, A; Righi, Federico; Renzi, Marco; Strozzi, L; Romanelli, S.
Dosaggio di alfa-tocoferolo con metodo rapido in formaggio Parmigiano-Reggiano prodotto in aziende a diversa supplementazione di vitamina E nella razione delle vacche da latte 1-gen-2009 Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Righi, Federico
Effect of dried extracts of Aspergillus oryzae and their association with Saccharomyces cerevisiae on mid lactation dairy cattle productivity under moderate heat stress conditions. 1-gen-2015 Righi, Federico; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effect of duroc genes proportion on iodine number and fatty acid content of backfat and seasoned Parma ham subcutaneous fat 1-gen-2002 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C; Bonomi, Alberto; Zambini, Ernesto Mario; Renzi, Marco
Effect of the extent of digestion of dry matter and fiber on fecal particle distribution in cows feces 1-gen-2013 Righi, Federico; Gonzales Torres, Y. O.; Martuzzi, Francesca; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effetti della ionizzazione dell’aria sulle performances del pollo da carne 1-gen-2000 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Gandolfi, L.
Effetti della supplementazione con vitamina E sulla stabilità ossidativa e sul colore della carne di struzzo (Struthio Camelus) 1-gen-2000 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Bonomi, Alberto; Renzi, Marco; Zambini, E. M.; Predari, G.
Evaluation of an additive capable to improve ruminal fermentations through the use of an automated gas production system 1-gen-2019 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Martuzzi, Francesca; Rosato, Mario; Zambini, Ernesto Mario; Righi, Federico
Factors affecting ostrich meat composition and quality 1-gen-2003 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C.; Quarantelli, Afro; Bracchi, Pier Giovanni; Pizza, A.; Barbieri, G.; Beretti, Valentino; Zanon, A.; Zambini, E. M.; Renzi, Marco
FATTORI E PARAMETRI ALIMENTARI COINVOLTI NELLA REGOLAZIONE DEL pH RUMINALE NELLA FASE SUCCESSIVA AL PASTO - NUTRITIONAL FACTORS AND PARAMETERS INVOLVED IN RUMINAL pH REGULATION AFTER A MEAL 1-gen-2007 Righi, Federico; Mutti, F; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Gandolfi, L.
Gli alimenti fioccati per gli animali in produzione zootecnica 1-gen-2006 CAPUTI JAMBRENGHI, A; Giannico, F; Colonna, Ma; Renzi, Marco; Coluccia, A; Quarantelli, Afro; Bonomi, A; Vonghia, G.
GMO utilization in animal nutrition 1-gen-2007 Quarantelli, Afro; Veroli, E.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Righi, Federico
Il cromo organico nell'alimentazione delle piccole specie 1-gen-2006 Giannico, F; Bonomi, A; Quarantelli, Afro; Vonghia, G; Colonna, Ma; Renzi, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A.