Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 151
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Prosciutto di Parma, un comparto DOP 1-gen-2011 Menozzi, Davide
Attitude and behavior towards fruit consumption among young adults in Italy 1-gen-2011 Mora, Cristina; Menozzi, Davide
Public Perceptions towards Genetic Modification in Plant and Animal 1-gen-2011 Lynn J., Frewer; Arnout R. H., Fischer; Ivo van der, Lans; Karin, Zimmermann; Xiaoyong, Zhang; Machiel, Reinders; Isabelle van den, Berg; Menozzi, Davide
L’importanza di marca, etichettatura di origine e rintracciabilità nella scelta del latte UHT 1-gen-2011 Menozzi, Davide; Mora, Cristina; Faioli, G.
Il distretto del Prosciutto di Parma tra tipicità e sostenibilità 1-gen-2012 Donati, Michele; Mancini, Maria Cecilia; Menozzi, Davide
Factors affecting the adoption of genetically modified animals in the food and pharmaceutical chains 1-gen-2012 Mora, Cristina; Menozzi, Davide; G., Kleter; L. H., Aramyan; N. I., Valeeva; K. L., Zimmermann; G., Pakki Reddy
Genetically Modified Salmon for Dinner? Transgenic Salmon Marketing Scenarios 1-gen-2012 Menozzi, Davide; Mora, Cristina; Merigo, Alberto
Motives towards traceable food choice: a comparison between French and Italian consumers 1-gen-2012 Menozzi, Davide; R., Halawany Darson; Mora, Cristina; G., Giraud
Genetically modified animals in the food and pharmaceutical chains: economics, public perception and policy implications 1-gen-2012 Mora, Cristina; Menozzi, Davide; L. H., Aramyan; N. I., Valeeva; G., Pakki Reddy; K. L., Zimmermann
Group heterogeneity and cooperation on the geographical indication regulation: The case of the ‘‘Prosciutto di Parma’’ Consortium 1-gen-2012 D., Dentoni; Menozzi, Davide; M. G., Capelli
Fruit consumption determinants among young adults in Italy: A case study 1-gen-2012 Menozzi, Davide; Mora, Cristina
Food purchase for natural disaster relief: the case of Parmigiano-Reggiano sales in the aftermath of the 2012 earthquake waves 1-gen-2013 Menozzi, Davide; Finardi, C.; Davoli, U.
Consumers' perception of organic wine. A case study of German and Italian young consumers 1-gen-2013 Sogari, Giovanni; Mora, Cristina; Menozzi, Davide
Biotechnology and Public opinion: The results of a citizens’ jury case study 1-gen-2013 Mora, Cristina; Menozzi, Davide; Sogari, Giovanni; M., Brennan; M., Raley; L. J., Frewer
Public Perceptions of Agri-food Applications of Genetic Modification – A Systematic Review and Meta-Analysis 1-gen-2013 L. J., Frewer; I. A., van der Lans; A. R. H., Fischer; M. J., Reinders; Menozzi, Davide; X., Zhang; I., van den Berg; K. L., Zimmermann
Qualification and spillover effects for Geographical Indications: the case of Prosciutto di Parma PDO 1-gen-2013 Giacomini, Corrado; Arfini, Filippo; Menozzi, Davide
Sustainability of extra-virgin olive oil production in Emilia-Romagna region 1-gen-2013 Menozzi, Davide
Un esperimento di coinvolgimento pubblico in tema di biotecnologie 1-gen-2013 Mora, Cristina; Sogari, Giovanni; Menozzi, Davide
Sustainable wine market: are consumers ready? A case study of German and Italian young consumers 1-gen-2013 Sogari, Giovanni; Mora, Cristina; Menozzi, Davide
Possibilità di applicazione del concetto di distretto industriale alle aziende attive nella trasformazione delle carni suine in Emilia-Romagna 1-gen-2013 Giacomini, Corrado; Mora, Cristina; Menozzi, Davide
Mostrati risultati da 61 a 80 di 151
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile