Feasibility of visible/near-infrared spectroscopy to predict amino acid content and chemical composition of dairy cattle total mixed rations / Righi, Federico; Simoni, Marica; Guerra, A.; Tedeschi, Tullia; Prandi, Barbara; Pitino, Rosario; De Marchi, Massimo. - (2025), pp. 355-355. (Intervento presentato al convegno 76th Annual Meeting of The European Federation of Animal Science tenutosi a Innsbruck nel 25-29 August 2025).

Feasibility of visible/near-infrared spectroscopy to predict amino acid content and chemical composition of dairy cattle total mixed rations

Federico Righi
;
Marica Simoni;Tullia Tedeschi;Barbara Prandi;Rosario Pitino;
2025-01-01

2025
979-12-210-6769-9
Feasibility of visible/near-infrared spectroscopy to predict amino acid content and chemical composition of dairy cattle total mixed rations / Righi, Federico; Simoni, Marica; Guerra, A.; Tedeschi, Tullia; Prandi, Barbara; Pitino, Rosario; De Marchi, Massimo. - (2025), pp. 355-355. (Intervento presentato al convegno 76th Annual Meeting of The European Federation of Animal Science tenutosi a Innsbruck nel 25-29 August 2025).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/3032087
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact