ABSTRACT

Effect of frozen and refrigerated storage on proteolysis and physicochemical properties of high-moisture citric mozzarella cheese / Alinovi, Marcello; Wiking, Lars; Corredig, Milena; Mucchetti, Germano. - In: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE. - ISSN 0022-0302. - 103:9(2020), pp. 7775-7790. [10.3168/jds.2020-18396]

Effect of frozen and refrigerated storage on proteolysis and physicochemical properties of high-moisture citric mozzarella cheese

Alinovi, Marcello
;
Mucchetti, Germano
2020-01-01

Abstract

ABSTRACT
2020
Effect of frozen and refrigerated storage on proteolysis and physicochemical properties of high-moisture citric mozzarella cheese / Alinovi, Marcello; Wiking, Lars; Corredig, Milena; Mucchetti, Germano. - In: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE. - ISSN 0022-0302. - 103:9(2020), pp. 7775-7790. [10.3168/jds.2020-18396]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2882965
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 25
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 20
social impact