Metabolic and proteomic adaptation of Lactobacillus rhamnosus strains during growth under cheese-like environmental conditions compared to de Man, Rogosa, and Sharpe medium / Bove, Claudio Giorgio; M., De Angelis; Gatti, Monica; M., Calasso; Neviani, Erasmo; M., Gobbetti. - In: PROTEOMICS. - ISSN 1615-9853. - 21:(2012), pp. 3206-3218. [10.1002/pmic.201200157]
Metabolic and proteomic adaptation of Lactobacillus rhamnosus strains during growth under cheese-like environmental conditions compared to de Man, Rogosa, and Sharpe medium
BOVE, Claudio Giorgio;GATTI, Monica;NEVIANI, Erasmo;
2012-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Bove et al 2012.pdf
non disponibili
Tipologia:
Documento in Pre-print
Licenza:
Creative commons
Dimensione
1.41 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.41 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.