Casein content, salt equilibria and rheological properties of bulk milks from different cattle breeds in the production of Parmigiano-Reggiano cheese / MARIANI P.; SUMMER A; FORMAGGIONI P; MALACARNE M; FOSSA E. - 2(2001), pp. 161-168. ((Intervento presentato al convegno XXXVI Simposio internazionale di zootecnia. tenutosi a Portonovo (Ancona) nel 27 Aprile 2001.

Casein content, salt equilibria and rheological properties of bulk milks from different cattle breeds in the production of Parmigiano-Reggiano cheese

MARIANI, Primo;SUMMER, Andrea;FORMAGGIONI, Paolo;MALACARNE, Massimo;
2001

Casein content, salt equilibria and rheological properties of bulk milks from different cattle breeds in the production of Parmigiano-Reggiano cheese / MARIANI P.; SUMMER A; FORMAGGIONI P; MALACARNE M; FOSSA E. - 2(2001), pp. 161-168. ((Intervento presentato al convegno XXXVI Simposio internazionale di zootecnia. tenutosi a Portonovo (Ancona) nel 27 Aprile 2001.
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