Discrimination between Theobroma cacao L. beans of different varieties and geographical origin by means of molecular markers determined by GC-MS and 1H-NMR / Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Acquotti, D; Palla, Gerardo Giovanni. - 1:(2007), pp. 177-180. (Intervento presentato al convegno Euro Food Chem XIV tenutosi a Paris nel 29-31 august 2007).

Discrimination between Theobroma cacao L. beans of different varieties and geographical origin by means of molecular markers determined by GC-MS and 1H-NMR

CALIGIANI, Augusta;CIRLINI, Martina;PALLA, Gerardo Giovanni
2007-01-01

2007
Discrimination between Theobroma cacao L. beans of different varieties and geographical origin by means of molecular markers determined by GC-MS and 1H-NMR / Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Acquotti, D; Palla, Gerardo Giovanni. - 1:(2007), pp. 177-180. (Intervento presentato al convegno Euro Food Chem XIV tenutosi a Paris nel 29-31 august 2007).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/1643445
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact