FENGA, IRENE
FENGA, IRENE
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Assessing the techno-functional and nutritional properties of Aviron winter peas vs. commercial edible varieties for human consumption
2025-01-01 Talens, C.; Alvarez-Sabatel, S.; Alinovi, M.; Arnal, M.; Fenga, I.; Talens, P.; Paciulli, M.
Structural and Physico-Chemical Changes of Mozzarella di Bufala Campana Cheese Influenced by Covering Liquid Composition
2025-01-01 Fenga, I.; Alinovi, M.; Paciulli, M.; Mucchetti, G.; Chiavaro, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessing the techno-functional and nutritional properties of Aviron winter peas vs. commercial edible varieties for human consumption | 1-gen-2025 | Talens, C.; Alvarez-Sabatel, S.; Alinovi, M.; Arnal, M.; Fenga, I.; Talens, P.; Paciulli, M. | |
Structural and Physico-Chemical Changes of Mozzarella di Bufala Campana Cheese Influenced by Covering Liquid Composition | 1-gen-2025 | Fenga, I.; Alinovi, M.; Paciulli, M.; Mucchetti, G.; Chiavaro, E. |