CHIODETTI, MIRIAM

CHIODETTI, MIRIAM  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of fermentation with selected lactic acid bacteria strains on the molecular and technological properties of sorghum batters 1-gen-2025 Chiodetti, Miriam; Monica, Saverio; Bancalari, Elena; Bottari, Benedetta; Fuso, Andrea; Prandi, Barbara; Tedeschi, Tullia; Carini, Eleonora
Effect of moderate hydrostatic pressure on crystallization of palm kernel stearin-sunflower oil model systems 1-gen-2024 Basso, Federico; Ciuffarin, Francesco; Chiodetti, Miriam; Alinovi, Marcello; Carini, Eleonora; Barba, Luisa; Manzocco, Lara; Nicoli, MARIA CRISTINA; Calligaris, Sonia
Effect of water content on gelatinization functionality of flour from sprouted sorghum 1-gen-2024 Chiodetti, M.; Tuccio, M. G.; Carini, E.
Physico-chemical properties of butter: effect of cream type, different processing conditions and storage 1-gen-2021 Alinovi, Marcello; Chiodetti, Miriam; Carini, Eleonora; Paciulli, Maria