The need for a multidisciplinary approach to face challenges related to food, health, and sustainability: the contribution of CRC I-WE / Formici, Giulia; Scaffardi, Lucia; Martini, Daniela; Ragone, Giada; Cazzini, Francesco; Cheli, Federica; La Porta, Caterina; Pinotti, Lucio; Pomodoro, Livia; Restani, Paola; Tedeschi, Gabriella; Riso, Patrizio; Violini, Lorenza. - In: SUSTAINABILITY. - ISSN 2071-1050. - 13(2021), pp. 1-15.

The need for a multidisciplinary approach to face challenges related to food, health, and sustainability: the contribution of CRC I-WE

Giulia Formici;Lucia Scaffardi;Daniela Martini;
2021-01-01

2021
The need for a multidisciplinary approach to face challenges related to food, health, and sustainability: the contribution of CRC I-WE / Formici, Giulia; Scaffardi, Lucia; Martini, Daniela; Ragone, Giada; Cazzini, Francesco; Cheli, Federica; La Porta, Caterina; Pinotti, Lucio; Pomodoro, Livia; Restani, Paola; Tedeschi, Gabriella; Riso, Patrizio; Violini, Lorenza. - In: SUSTAINABILITY. - ISSN 2071-1050. - 13(2021), pp. 1-15.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2971312
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact