Factors affecting variations in the detailed fatty acid profile of Mediterranean buffalo milk determined by 2-dimensional gas chromatography / Pegolo, S.; Stocco, G.; Mele, M.; Schiavon, S.; Bittante, G.; Cecchinato, A.. - In: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE. - ISSN 1525-3198. - (2017), pp. 2564-2576. [10.3168/jds.2016-11696]

Factors affecting variations in the detailed fatty acid profile of Mediterranean buffalo milk determined by 2-dimensional gas chromatography

G. Stocco;
2017

Factors affecting variations in the detailed fatty acid profile of Mediterranean buffalo milk determined by 2-dimensional gas chromatography / Pegolo, S.; Stocco, G.; Mele, M.; Schiavon, S.; Bittante, G.; Cecchinato, A.. - In: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE. - ISSN 1525-3198. - (2017), pp. 2564-2576. [10.3168/jds.2016-11696]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2898679
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact