Analysis of phytosteryl and phytostanyl fatty acid esters in enriched dairy foods: a combination of acid digestion, lipid extraction, and on-line LC-GC / R. Esche; A. Carcelli; A. Barnsteiner; S. Sforza; K.H. Engel. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2385. - 236:6(2013), pp. 1999-2007. [10.1007/s00217-013-1958-1]

Analysis of phytosteryl and phytostanyl fatty acid esters in enriched dairy foods: a combination of acid digestion, lipid extraction, and on-line LC-GC

SFORZA, Stefano;
2013

File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/11381/2619447
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 6
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 7
social impact