Effect of high pressure and glycerol on the physco-chemical properties of corn tortillas / Vittadini, Elena Giovanna Piera; Clubbs, E.; Sachleben, J. R.; Vodovotz, Y.. - (2002), pp. 233-233. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science tenutosi a Paris, France nel 4-6 September 2002).

Effect of high pressure and glycerol on the physco-chemical properties of corn tortillas

VITTADINI, Elena Giovanna Piera;
2002-01-01

2002
Effect of high pressure and glycerol on the physco-chemical properties of corn tortillas / Vittadini, Elena Giovanna Piera; Clubbs, E.; Sachleben, J. R.; Vodovotz, Y.. - (2002), pp. 233-233. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science tenutosi a Paris, France nel 4-6 September 2002).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2313681
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact