Water properties in bread produced with an innovative dough maker / Curti, E.; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Di Pasquale, A.; Riviera, L.; Antoniazzi, F.; Storci, A.. - (2007), pp. 112-112. ( 10th ISOPOW X International Symposium on the Properties of Water - Water properties in relation to stabilization of food, pharmaceutica and biological materials Bangkok, Thailand 2-7 Settembre 2007).

Water properties in bread produced with an innovative dough maker

VITTADINI, Elena Giovanna Piera;
2007-01-01

2007
Water properties in bread produced with an innovative dough maker / Curti, E.; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Di Pasquale, A.; Riviera, L.; Antoniazzi, F.; Storci, A.. - (2007), pp. 112-112. ( 10th ISOPOW X International Symposium on the Properties of Water - Water properties in relation to stabilization of food, pharmaceutica and biological materials Bangkok, Thailand 2-7 Settembre 2007).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/2312995
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact