Retention indices in the analysis of food aroma volatile compounds in temperature-programmed gas chromatography: database creation and evaluation of precision and robustness / Bianchi, Federica; Careri, Maria; Mangia, Alessandro; Musci, Marilena. - In: JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. - ISSN 1615-9306. - 30:(2007), pp. 563-572. [10.1002/jssc.200600393]

Retention indices in the analysis of food aroma volatile compounds in temperature-programmed gas chromatography: database creation and evaluation of precision and robustness

BIANCHI, Federica;CARERI, Maria;MANGIA, Alessandro;MUSCI, Marilena
2007-01-01

2007
Retention indices in the analysis of food aroma volatile compounds in temperature-programmed gas chromatography: database creation and evaluation of precision and robustness / Bianchi, Federica; Careri, Maria; Mangia, Alessandro; Musci, Marilena. - In: JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. - ISSN 1615-9306. - 30:(2007), pp. 563-572. [10.1002/jssc.200600393]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11381/1533488
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 185
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 167
social impact