TIDONA, FLAVIO

TIDONA, FLAVIO  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of NIR spectroscopy and image analysis for the characterisation of grated Parmigiano-Reggiano cheese 1-gen-2019 Alinovi, M.; Mucchetti, G.; Tidona, F.
Application of Recombined Milk to Produce Crescenza-Type Cheese in Laboratory-Scale Cheesemaking: Implications on Technology and Sensory Properties 1-gen-2020 Tidona, Flavio; Francolino, Salvatore; Ghiglietti, Roberta; Locci, Francesco; Brusa, Gianluca; Alinovi, Marcello; Mucchetti, Germano; Giraffa, Giorgio
Effect of fermentation-produced camel chymosin on quality of Crescenza cheese 1-gen-2018 Alinovi, Marcello; Cordioli, M.; Francolino, S.; Locci, F.; Ghiglietti, R.; Monti, L.; Tidona, Flavio; Mucchetti, G.; Giraffa, G.
Effetti di colture starter e coagulanti innovativi sul processo produttivo della crescenza: resa casearia e caratteristiche 1-gen-2016 Giraffa, Giorgio; Alinovi, Marcello; Carminati, Domenico; Cordioli, Matteo; Francolino, Salvatore; Ghiglietti, Roberta; Locci, Francesco; Monti, Lucia; Tidona, Flavio; Mucchetti, Germano
Partial substitution of 40 g/100 g fresh milk with reconstituted low heat skim milk powder in high-moisture mozzarella cheese production: Rheological and water-related properties 1-gen-2020 Tidona, Flavio; Alinovi, Marcello; Francolino, Salvatore; Brusa, Gianluca; Ghiglietti, Roberta; Locci, Francesco; Mucchetti, Germano; Giraffa, Giorgio
Physicochemical and rheological characteristics of Crescenza cheese made with 40% of recombined milk during manufacture and storage 1-gen-2022 Alinovi, Marcello; Tidona, Flavio; Monti, Lucia; Francolino, Salvatore; Brusa, Gianluca; Ghiglietti, Roberta; Locci, Francesco; Giraffa, Giorgio