FRANCINELLI, VERONICA

FRANCINELLI, VERONICA  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A nutritional evaluation of various typical Italian breakfast products: a comparison of macronutrient composition and glycaemic index values 1-gen-2018 Cossu, Marta; Chiavaroli, Laura; Dall’Asta, Margherita; Francinelli, Veronica; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio
In vitro (poly)phenol catabolism of unformulated- and phytosome-formulated cranberry (Vaccinium macrocarpon) extracts 1-gen-2021 Bresciani, L.; Di Pede, G.; Favari, C.; Calani, L.; Francinelli, V.; Riva, A.; Petrangolini, G.; Allegrini, P.; Mena, P.; Del Rio, D.
Pasta Structure Affects Mastication, Bolus Properties, and Postprandial Glucose and Insulin Metabolism in Healthy Adults 1-gen-2022 Vanhatalo, Saara; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Chiavaroli, Laura; Francinelli, Veronica; Pede, Giuseppe Di; Dodi, Rossella; Närväinen, Johanna; Antonini, Monica; Goldoni, Matteo; Holopainen-Mantila, Ulla; Cas, Alessandra Dei; Bonadonna, Riccardo; Brighenti, Furio; Poutanen, Kaisa; Scazzina, Francesca
The effect of formulation of curcuminoids on their metabolism by human colonic microbiota 1-gen-2020 Bresciani, L.; Favari, C.; Calani, L.; Francinelli, V.; Riva, A.; Petrangolini, G.; Allegrini, P.; Mena, P.; Del Rio, D.
The importance of glycemic index on post-prandial glycaemia in the context of mixed meals: A randomized controlled trial on pasta and rice 1-gen-2021 Chiavaroli, Laura; Di Pede, Giuseppe; Dall'Asta, Margherita; Cossu, Marta; Francinelli, Veronica; Goldoni, Matteo; Scazzina, Francesca; Brighenti, Furio