BARDINI, GLORIA
BARDINI, GLORIA
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
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Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread
2018-01-01 Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Bardini, Gloria; Pizzigalli, E.; Vittadini, E.
Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten
2018-01-01 Bardini, G.; Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Pizzigalli, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread | 1-gen-2018 | Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Bardini, Gloria; Pizzigalli, E.; Vittadini, E. | |
Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten | 1-gen-2018 | Bardini, G.; Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Pizzigalli, E. |