BARDINI, GLORIA
BARDINI, GLORIA
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread
2018-01-01 Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Bardini, Gloria; Pizzigalli, E.; Vittadini, E.
Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten
2018-01-01 Bardini, G.; Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Pizzigalli, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread | 1-gen-2018 | Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Bardini, Gloria; Pizzigalli, E.; Vittadini, E. | |
Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten | 1-gen-2018 | Bardini, G.; Boukid, F.; Carini, E.; Curti, E.; Pizzigalli, E. |