DEL VECCHIO, LORENZO

DEL VECCHIO, LORENZO  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 24 (tempo di esecuzione: 0.073 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Novel Non-Alcoholic Einkorn-Based Beverage Produced by Lactic Acid Fermentation: Microbiological, Chemical, and Sensory Assessment 1-gen-2024 Maoloni, A.; Cirlini, M.; Del Vecchio, L.; Torrijos, R.; Carini, E.; Rampanti, G.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.
Assessment of Fermented Kiwifruit on Morpho‐Physiological and Productive Performances of Fragaria spp Plants, Grown Under Hydroponic Conditions 1-gen-2024 Nazeer, Samreen; Agosti, Anna; Del Vecchio, Lorenzo; Leto, Leandra; Di Fazio, Andrea; Hadj Saadoun, Jasmine; Levante, Alessia; Lazzi, Camilla; Cirlini, Martina; Chiancone, Benedetta
Black Soldier Fly Larvae Grown on Hemp Fiber: Nutritional Composition and Production of Potential Bioactive Peptides 1-gen-2024 Leni, G.; Del Vecchio, L.; Dellapina, C.; Moliterni, V. M. C.; Caligiani, A.; Cirlini, M.
Characterization of Bioactive Compounds and Evaluation of Antimicrobial Activity of Humulus lupulus (L.) cv. Cascade Leaves Throughout the Growing Season 1-gen-2025 Leto, L.; Favari, C.; Ricci, A.; Del Vecchio, L.; Di Fazio, A.; Agosti, A.; Rodolfi, M.; Bresciani, L.; Mena, P.; Guarrasi, V.; Bernini, V.; Cirlini, M.; Ganino, T.; Chiancone, B.
Correction: Evaluation of In Vitro-Derived Hop Plantlets, cv. Columbus and Magnum, as Potential Source of Bioactive Compounds (Antioxidants, (2024), 13, 8, (909), 10.3390/antiox13080909) 1-gen-2025 Leto, L.; Favari, C.; Agosti, A.; Del Vecchio, L.; Di Fazio, A.; Bresciani, L.; Mena, P.; Guarrasi, V.; Cirlini, M.; Chiancone, B.
Design of experiment approach to boost volatile production from kiwi byproducts 1-gen-2024 Hadj Saadoun, J.; Del Vecchio, L.; Bettera, L.; Fontechiari, L.; Martelli, F.; Ricci, A.; Levante, A.; Bancalari, E.; Cirlini, M.; Lazzi, C.
Effect of Biochar and Wood Distillate on Vegeto-Productive Performances of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Plants, var. Solarino, Grown in Soilless Conditions 1-gen-2024 Agosti, Anna; Nazeer, Samreen; Del Vecchio, Lorenzo; Leto, Leandra; Di Fazio, Andrea; Hadj-Saadoun, Jasmine; Levante, Alessia; Rinaldi, Massimiliano; Dhenge, Rohini; Lazzi, Camilla; Cirlini, Martina; Chiancone, Benedetta
Effetto del metil jasmonato e dell’acido salicilico sulla micropropagazione e sul metabolismo secondario di piante vitro-derivate di luppolo 1-gen-2024 Leto, Leandra; Agosti, Anna; Nazeer, Samreen; DEL VECCHIO, Lorenzo; DI FAZIO, Andrea; Guarrasi, Valeria; Juan-Vicedo, Jorge; Cirlini, Martina; Chiancone, Benedetta
Enhancing wheat-bread with hemp flour: Impact on chemical, volatile, and sensory properties 1-gen-2025 Del Vecchio, L.; Carini, E.; Di Fazio, A.; Chiodetti, M.; Dall'Asta, C.; Galaverna, G.; Cirlini, M.
Evaluation of In Vitro-Derived Hop Plantlets, cv. Columbus and Magnum, as Potential Source of Bioactive Compounds 1-gen-2024 Leto, Leandra; Favari, Claudia; Agosti, Anna; Del Vecchio, Lorenzo; Di Fazio, Andrea; Bresciani, Letizia; Mena, Pedro; Guarrasi, Valeria; Cirlini, Martina; Chiancone, Benedetta
Exploitation of Black Olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) Pomace for the Production of High-Value Bread 1-gen-2024 Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; DEL VECCHIO, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovi´c, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Exploring the rhizosphere of perennial wheat: potential for plant growth promotion and biocontrol applications 1-gen-2024 Giannelli, Gianluigi; Del Vecchio, Lorenzo; Cirlini, Martina; Gozzi, Marco; Gazza, Laura; Galaverna, Gianni; Potestio, Silvia; Visioli, Giovanna
Green solutions to extract bioactive compounds from vitro-derived hop plantlets treated with elicitors 1-gen-2024 Leto, Leandra; Agosti, Anna; Nazeer, Samreen; DEL VECCHIO, Lorenzo; DI FAZIO, Andrea; Guarrasi, Valeria; Juan-Vicedo, Jorge; Cirlini, Martina; Chiancone, Benedetta
Hop leaves: From waste to a valuable source of bioactive compounds – A multidisciplinary approach to investigating potential applications 1-gen-2024 Sabbatini, G.; Mari, E.; Ortore, M. G.; Di Gregorio, A.; Fattorini, D.; Di Carlo, M.; Galeazzi, R.; Vignaroli, C.; Simoni, S.; Giorgini, G.; Guarrasi, V.; Chiancone, B.; Leto, L.; Cirlini, M.; Del Vecchio, L.; Mangione, M. R.; Vilasi, S.; Minnelli, C.; Mobbili, G.
Lactic Acid Fermentation of Chlorella vulgaris to Improve the Aroma of New Microalgae-Based Foods: Impact of Composition and Bacterial Growth on the Volatile Fraction 1-gen-2025 Nicolotti, C.; Cirlini, M.; Del Vecchio, L.; Hadj Saadoun, J.; Bernini, V.; Gatti, M.; Bottari, B.; Martelli, F.
Opuntia cladodes fermentation: an insight into antimicrobial activity and volatile profile 1-gen-2025 Marrella, Martina; Figuccia, Sonia; Ricci, Annalisa; Hadj Saadoun, Jasmine; Del Vecchio, Lorenzo; Cirlini, Martina; Bernini, Valentina; Lazzi, Camilla
Presenza di alcaloidi tropanici in integratori alimentari 1-gen-2023 Cirlini, Martina; DEL VECCHIO, Lorenzo; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni
Sprouts of Moringa oleifera Lam.: Germination, Polyphenol Content and Antioxidant Activity 1-gen-2022 Cirlini, Martina; Del Vecchio, Lorenzo Del; Leto, Leandra; Russo, Federica; Dellafiora, Luca; Guarrasi, Valeria; Chiancone, Benedetta
Sumac (Rhus coriaria L.) sprouts: from in vitro seed germination to phenolic content and antioxidant activity for biotechnological application 1-gen-2024 Guarrasi, V.; Leto, L.; Del Vecchio, L.; Guaitini, C.; Cirlini, M.; Chiancone, B.
Tailoring the physico-chemical properties and VOCs of pea-based fermented beverages through Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus fermentation 1-gen-2025 Alinovi, M.; Bancalari, E.; Monica, S.; Del Vecchio, L.; Cirlini, M.; Chiavaro, E.; Bot, F.