GENEROTTI, Silvia

GENEROTTI, Silvia  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti (attivo dal 20/07/2012 al 31/12/2016)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Acrylamide reduction strategy in combination with deoxynivalenol mitigation in industrial biscuits production 1-gen-2019 Suman, M.; Generotti, S.; Cirlini, M.; Dall'Asta, C.
Effects of orally administered fumonisin B1 (FB1), partially hydrolysed FB1, hydrolysed FB1 and N-(1-deoxy-D-fructos-1-yl) FB1 on the sphingolipid metabolism in rats 1-gen-2015 Irene, Hahn; Veronika, Nagl; Heidi Elisabeth Schwartz, Zimmermann; Elisabeth, Varga; Christiane, Schwarz; Veronika, Slavik; Nicole, Reisinger; Alexandra, Malachová; Cirlini, Martina; Generotti, Silvia; Dall'Asta, Chiara; Rudolf, Krska; Wulf Dieter, Moll; Franz, Berthiller
Formulation and processing factors affecting trichothecene mycotoxins within industrial biscuit-making 1-gen-2017 Generotti, S.; Cirlini, M.; Šarkanj, B.; Sulyok, M.; Berthiller, F.; Dall'Asta, C.; Suman, M.
Influence of the industrial process from caryopsis to cornmeal semolina on levels of fumonisins and their masked forms 1-gen-2015 Generotti, Silvia; Cirlini, Martina; Dall'Asta, Chiara; Michele, Suman
Investigating the in vitro catabolic fate of Enniatin B in a human gastrointestinal and colonic model 1-gen-2020 Pallares, N.; Righetti, L.; Generotti, S.; Cavanna, D.; Ferrer, E.; Dall'Asta, C.; Suman, M.