Dispensing Essential Oils components through cocrystallization. Sustainable and smart materials for food preservation and agricultural applications / Montisci, F.; Mazzeo, P. P.; Carraro, C.; Prencipe, M.; Pelagatti, P.; Fornari, F.; Bianchi, F.; Careri, M.; Bacchi, A.. - In: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING. - ISSN 2168-0485. - 10:(2022), pp. 8388-8399. [10.1021/acssuschemeng.2c01257]
Dispensing Essential Oils components through cocrystallization. Sustainable and smart materials for food preservation and agricultural applications
F. Montisci;P. P. Mazzeo;C. Carraro;M. Prencipe;P. Pelagatti;F. Fornari;F. Bianchi;M. Careri;A. Bacchi
2022-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
on line.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione (PDF) editoriale
Licenza:
Creative commons
Dimensione
4.29 MB
Formato
Adobe PDF
|
4.29 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.