MOLLE, ARNAUD PAUL J
MOLLE, ARNAUD PAUL J
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Exploring the use of NIR and Raman spectroscopy for the prediction of quality traits in PDO cheeses
2024-01-01 Stocco, Giorgia; Gómez-Mascaraque, Laura G.; Deshwal, Gaurav Kr; Sanchez, Jordi Cruz; Molle, Arnaud; Pizzamiglio, Valentina; Berzaghi, Paolo; Gergov, Georgi; Cipolat-Gotet, Claudio
The use of milk Fourier-transform infrared spectra for predicting cheesemaking traits in Grana Padano Protected Designation of Origin cheese
2024-01-01 Molle, Arnaud; Cipolat-Gotet, Claudio; Stocco, Giorgia; Ferragina, Alessandro; Berzaghi, Paolo; Summer, Andrea
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Exploring the use of NIR and Raman spectroscopy for the prediction of quality traits in PDO cheeses | 1-gen-2024 | Stocco, Giorgia; Gómez-Mascaraque, Laura G.; Deshwal, Gaurav Kr; Sanchez, Jordi Cruz; Molle, Arnaud; Pizzamiglio, Valentina; Berzaghi, Paolo; Gergov, Georgi; Cipolat-Gotet, Claudio | |
The use of milk Fourier-transform infrared spectra for predicting cheesemaking traits in Grana Padano Protected Designation of Origin cheese | 1-gen-2024 | Molle, Arnaud; Cipolat-Gotet, Claudio; Stocco, Giorgia; Ferragina, Alessandro; Berzaghi, Paolo; Summer, Andrea |