DI MASSIMO, MARTINA
DI MASSIMO, MARTINA
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Targeting the Nutritional Value of Proteins From Legumes By-Products Through Mild Extraction Technologies
2021-01-01 Prandi, B.; Zurlini, C.; Maria, C. I.; Cutroneo, S.; Di Massimo, M.; Bondi, M.; Brutti, A.; Sforza, S.; Tedeschi, T.
Ultrasound and Microwave-assisted Extraction of Proteins from Coffee Green Beans: Effects of Process Variables on the Protein Integrity
2022-01-01 Prandi, B.; Di Massimo, M.; Tedeschi, T.; Rodriguez-Turienzo, L.; Rodriguez, O.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Targeting the Nutritional Value of Proteins From Legumes By-Products Through Mild Extraction Technologies | 1-gen-2021 | Prandi, B.; Zurlini, C.; Maria, C. I.; Cutroneo, S.; Di Massimo, M.; Bondi, M.; Brutti, A.; Sforza, S.; Tedeschi, T. | |
Ultrasound and Microwave-assisted Extraction of Proteins from Coffee Green Beans: Effects of Process Variables on the Protein Integrity | 1-gen-2022 | Prandi, B.; Di Massimo, M.; Tedeschi, T.; Rodriguez-Turienzo, L.; Rodriguez, O. |