GOZZI, MARCO

GOZZI, MARCO  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Anthocyanin Content and Fusarium Mycotoxins in Pigmented Wheat (Triticum aestivum L. spp. aestivum): An Open Field Evaluation 1-gen-2023 Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Dall'Asta, Chiara; Martinek, Petr; Bruni, Renato; Righetti, Laura
Betacyanins, nitrates and the issue of standardization in red beetroot (Beta vulgaris L.) extracts and powders sold online 1-gen-2025 Gozzi, M.; Campmajó, G.; Dall'Asta, C.; Righetti, L.; Cirlini, M.; Biagi, M.; Bruni, R.
Exploring the rhizosphere of perennial wheat: potential for plant growth promotion and biocontrol applications 1-gen-2024 Giannelli, Gianluigi; Del Vecchio, Lorenzo; Cirlini, Martina; Gozzi, Marco; Gazza, Laura; Galaverna, Gianni; Potestio, Silvia; Visioli, Giovanna
Genetic diversity and climate change adaptation in wheat: a systematic review of landraces, composite cross populations, and evolutionary populations 1-gen-2025 Babalola, Kadupe Olanike; Monacelli, Nadia; Gozzi, Marco; Ceccarelli, Salvatore; Folloni, Silvia; Galaverna, Gianni
Mycotoxin occurrence in kernels and straws of wheat, barley, and tritordeum 1-gen-2024 Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Bruni, Renato; Capo, Luca; Righetti, Laura; Dall’Asta, Chiara