GOZZI, MARCO
GOZZI, MARCO
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Anthocyanin Content and Fusarium Mycotoxins in Pigmented Wheat (Triticum aestivum L. spp. aestivum): An Open Field Evaluation
2023-01-01 Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Dall'Asta, Chiara; Martinek, Petr; Bruni, Renato; Righetti, Laura
Mycotoxin occurrence in kernels and straws of wheat, barley, and tritordeum
2024-01-01 Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Bruni, Renato; Capo, Luca; Righetti, Laura; Dall’Asta, Chiara
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Anthocyanin Content and Fusarium Mycotoxins in Pigmented Wheat (Triticum aestivum L. spp. aestivum): An Open Field Evaluation | 1-gen-2023 | Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Dall'Asta, Chiara; Martinek, Petr; Bruni, Renato; Righetti, Laura | |
Mycotoxin occurrence in kernels and straws of wheat, barley, and tritordeum | 1-gen-2024 | Gozzi, Marco; Blandino, Massimo; Bruni, Renato; Capo, Luca; Righetti, Laura; Dall’Asta, Chiara |