SCARPA, CECILIA
SCARPA, CECILIA
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
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Effect of the Pasta Making Process on Slowly Digestible Starch Content
2023-01-01 Dodi, Rossella; Di Pede, Giuseppe; Scarpa, Cecilia; Deon, Valeria; Dall'Asta, Margherita; Scazzina, Francesca
Glycemic index values of pasta products: An overview
2021-01-01 Di Pede, G.; Dodi, R.; Scarpa, C.; Brighenti, F.; Dall'Asta, M.; Scazzina, F.
Impact of FODMAP content restrictions on the quality of diet for patients with celiac disease on a gluten-free diet
2019-01-01 Bascunan, K. A.; Elli, L.; Pellegrini, N.; Scricciolo, A.; Lombardo, V.; Doneda, L.; Vecchi, M.; Scarpa, Cecilia; Araya, M.; Roncoroni, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effect of the Pasta Making Process on Slowly Digestible Starch Content | 1-gen-2023 | Dodi, Rossella; Di Pede, Giuseppe; Scarpa, Cecilia; Deon, Valeria; Dall'Asta, Margherita; Scazzina, Francesca | |
Glycemic index values of pasta products: An overview | 1-gen-2021 | Di Pede, G.; Dodi, R.; Scarpa, C.; Brighenti, F.; Dall'Asta, M.; Scazzina, F. | |
Impact of FODMAP content restrictions on the quality of diet for patients with celiac disease on a gluten-free diet | 1-gen-2019 | Bascunan, K. A.; Elli, L.; Pellegrini, N.; Scricciolo, A.; Lombardo, V.; Doneda, L.; Vecchi, M.; Scarpa, Cecilia; Araya, M.; Roncoroni, L. |