SOETEMANS, LISE
SOETEMANS, LISE
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.002 secondi).
Degree of Hydrolysis Affects the Techno-Functional Properties of Lesser Mealworm Protein Hydrolysates
2020-01-01 Leni, Giulia; Soetemans, Lise; Caligiani, Augusta; Sforza, Stefano; Bastiaens, Leen
Protein hydrolysates from alphitobius diaperinus and hermetia illucens larvae treated with commercial proteases
2020-01-01 Leni, G.; Soetemans, L.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Gianotten, N.; Bastiaens, L.; Caligiani, A.; Sforza, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Degree of Hydrolysis Affects the Techno-Functional Properties of Lesser Mealworm Protein Hydrolysates | 1-gen-2020 | Leni, Giulia; Soetemans, Lise; Caligiani, Augusta; Sforza, Stefano; Bastiaens, Leen | |
Protein hydrolysates from alphitobius diaperinus and hermetia illucens larvae treated with commercial proteases | 1-gen-2020 | Leni, G.; Soetemans, L.; Jacobs, J.; Depraetere, S.; Gianotten, N.; Bastiaens, L.; Caligiani, A.; Sforza, S. |