BONZANINI, FRANCESCA

BONZANINI, FRANCESCA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione e valorizzazione di ecotipi italiani di melograno (Punica granatum L.) attraverso la morfologia del tegmen e il profilo lipidico del tessuto di riserva del seme 1-gen-2021 Giordano, C.; Anichini, M.; Pizzo, B.; Beghè, D.; Bonzanini, F.; Lolli, V.; Rodolfi, M.; Petruccelli, R.
Characterization of Pomegranate (Punica granatum L.) through the Morphoanatomical and Lipid Profile of Seeds for the Valorisation of Italian Accessions 1-gen-2022 Beghe', Deborah; Giordano, Cristiana; Pizzo, Benedetto; Lolli, Veronica; Caligiani, Augusta; Bonzanini, Francesca; Anichini, Monica; Fiorentino, Luigi; Rodolfi, Margherita; Ganino, Tommaso; Petruccelli, Raffaella
Influence of the killing method of the black soldier fly on its lipid composition 1-gen-2019 Caligiani, A; Marseglia, A.; Sorci, Alessia; Bonzanini, Francesca; Lolli, V.; Maistrello, L.; Sforza, S.
Oil and protein extraction from fruit seed and kernel by-products using a one pot enzymatic-assisted mild extraction 1-gen-2023 Lolli, V.; Viscusi, P.; Bonzanini, F.; Conte, A.; Fuso, A.; Larocca, S.; Leni, G.; Caligiani, A.
The effect of the diet and killing methods on insect lipids: the case study of Black Soldier Fly (Hermetia illucens) 1-gen-2021 Lolli, Veronica; Fuso, Andrea; Luparelli, ANNA VALENTINA; Bonzanini, Francesca; Leni, Giulia; Sforza, Stefano; Caligiani, Augusta