CIAPPELLANO, SALVATORE
CIAPPELLANO, SALVATORE
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
HPLC analysis of vitamin A and β-carotene in pre-cooked food
1985-01-01 Ciappellano, S.; Brighenti, F.; Porrini, M.; Testolin, G.
Position paper on vegetarian diets from the working group of the Italian Society of Human Nutrition
2017-01-01 Agnoli, C.; Baroni, L.; Bertini, I.; Ciappellano, Salvatore; Fabbri, A.; Papa, M.; Pellegrini, N.; Sbarbati, R.; Scarino, M. L.; Siani, V.; Sieri, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
HPLC analysis of vitamin A and β-carotene in pre-cooked food | 1-gen-1985 | Ciappellano, S.; Brighenti, F.; Porrini, M.; Testolin, G. | |
Position paper on vegetarian diets from the working group of the Italian Society of Human Nutrition | 1-gen-2017 | Agnoli, C.; Baroni, L.; Bertini, I.; Ciappellano, Salvatore; Fabbri, A.; Papa, M.; Pellegrini, N.; Sbarbati, R.; Scarino, M. L.; Siani, V.; Sieri, S. |