CAVALCA, NATASCIA
CAVALCA, NATASCIA
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Changes in proteolysis and volatile fraction of nitrite-free Italian-type salami modified in formulation and processing
2024-01-01 Loffi, C.; Cirlini, M.; Cavalca, N.; Saccani, G.; Virgili, R.; Galaverna, G.; Tedeschi, T.
Exploitation of Black Olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) Pomace for the Production of High-Value Bread
2024-01-01 Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; DEL VECCHIO, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovi´c, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Changes in proteolysis and volatile fraction of nitrite-free Italian-type salami modified in formulation and processing | 1-gen-2024 | Loffi, C.; Cirlini, M.; Cavalca, N.; Saccani, G.; Virgili, R.; Galaverna, G.; Tedeschi, T. | |
Exploitation of Black Olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) Pomace for the Production of High-Value Bread | 1-gen-2024 | Cardinali, Federica; Belleggia, Luca; Reale, Anna; Cirlini, Martina; Boscaino, Floriana; Di Renzo, Tiziana; DEL VECCHIO, Lorenzo; Cavalca, Natascia; Milanovi´c, Vesna; Garofalo, Cristiana; Cesaro, Cristiana; Rampanti, Giorgia; Osimani, Andrea; Aquilanti, Lucia |