Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 40
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Dosaggio della vitamina E nelle cariossidi di alcune varietà di mais 1-gen-2006 Quarantelli, A; Righi, Federico; Renzi, Marco; Strozzi, L; Romanelli, S.
L'aggiunta di silimarina alla razione delle galline ovaiole incrementa l'accumulo di lipidi nelle uova 1-gen-2006 Righi, Federico; Bruni, Renato; Santini, Se; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Does the anti-Oxidative Status of Mares Change during the Peripartum Period? 1-gen-2006 Righi, Federico; S. E., Santini; Renzi, Marco; Bussolati, Simona; Basini, Giuseppina; Grasselli, Francesca; Quarantelli, Afro
GMO utilization in animal nutrition 1-gen-2007 Quarantelli, Afro; Veroli, E.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Righi, Federico
FATTORI E PARAMETRI ALIMENTARI COINVOLTI NELLA REGOLAZIONE DEL pH RUMINALE NELLA FASE SUCCESSIVA AL PASTO - NUTRITIONAL FACTORS AND PARAMETERS INVOLVED IN RUMINAL pH REGULATION AFTER A MEAL 1-gen-2007 Righi, Federico; Mutti, F; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Gandolfi, L.
Calves nutritional management and growth in dairy farms located in Parma province 1-gen-2007 Righi, Federico; Campi, M; Bornatici, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Use of penn state particle separator for the evaluation of total mixed rations typical of Parmigiano Reggiano cheese production area 1-gen-2007 Righi, Federico; Quarantelli, Afro; Tonelli, L; Renzi, Marco; Gandolfi, B.
DIGERIBILITA' DI RAZIONI PER PARMIGIANO REGGIANO E GRANA PADANO 1-gen-2008 Quarantelli, Afro; Veroli, E; Romanelli, S; Renzi, Marco; Righi, Federico
DINAMICA DI DIGESTIONE IN VITRO DELLE EMICELLULOSE E DELLA CELLULOSA DI FORAGGI DI GRAMINACEE E DI LEGUMINOSE - Cellulose and Emicellulose in vitro digestion dinamic of graminaceous and legume forages 1-gen-2008 Righi, Federico; Romanelli, S; Veroli, E; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Determination of Silymarin “in vitro ruminal degradabilità” by HPLC/ESI/MS method 1-gen-2009 Righi, Federico; Cirlini, Martina; Palla, G.; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Dosaggio di alfa-tocoferolo con metodo rapido in formaggio Parmigiano-Reggiano prodotto in aziende a diversa supplementazione di vitamina E nella razione delle vacche da latte 1-gen-2009 Renzi, Marco; Quarantelli, Afro; Righi, Federico
Relazione fra apporto alimentare e livelli plasmatici di vitamina E nella bovina da latte 1-gen-2009 Righi, Federico; Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Romanelli, S.; Veroli, E.
“In vivo” and “in vitro” degradability of diets for Parmigiano Reggiano cheese production 1-gen-2009 Righi, Federico; Romanelli, S.; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effect of the extent of digestion of dry matter and fiber on fecal particle distribution in cows feces 1-gen-2013 Righi, Federico; Gonzales Torres, Y. O.; Martuzzi, Francesca; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Effect of dried extracts of Aspergillus oryzae and their association with Saccharomyces cerevisiae on mid lactation dairy cattle productivity under moderate heat stress conditions. 1-gen-2015 Righi, Federico; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Use of a new instrument for the in vitro evaluation of ruminants feeds through gas production: preliminary study 1-gen-2017 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Alessandro M., Rosato; Righi, Federico
Study of the in vivo and in vitro variations of the enzymatic activity of bovine rumen fluid inocula 1-gen-2017 Simoni, Marica; Righi, Federico; Martuzzi, Francesca; Malacarne, Massimo; Renzi, Marco; Quarantelli, Afro
Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami 1-gen-2017 Bonardi, Silvia; Bruini, Ilaria; Bolzoni, L.; Cozzolino, P.; Pierantoni, M.; Brindani, Franco; Bellotti, P.; Renzi, Marco; Pongolini, S.
Evaluation of an additive capable to improve ruminal fermentations through the use of an automated gas production system 1-gen-2019 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Martuzzi, Francesca; Rosato, Mario; Zambini, Ernesto Mario; Righi, Federico
Dietary protein supply and nitrogen use efficiency of dairy herds located in the Parmigiano Reggiano cheese production area 1-gen-2022 Simoni, M.; Pitino, R.; Esposito, G.; Danese, T.; Renzi, M.; Righi, F.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 40
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile