SPAGGIARI, MARCO

SPAGGIARI, MARCO  

Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
HR-MS profiling and distribution of native and modified Fusarium mycotoxins in tritordeum, wheat and barley whole grains and corresponding pearled fractions 1-gen-2019 Spaggiari, M.; Righetti, L.; Galaverna, G.; Giordano, D.; Scarpino, V.; Blandino, M.; Dall'Asta, C.
Impact of air classification, with and without micronisation, on the lipid component of rice bran (Oryza sativa L.): a focus on mono-, di- and triacylglycerols 1-gen-2020 Spaggiari, M.; Righetti, L.; Folloni, S.; Ranieri, R.; Dall'Asta, C.; Galaverna, G.
The impact of processing on the phenolic acids, free betaine and choline in Triticum spp. L. whole grains and milling by-products 1-gen-2020 Spaggiari, M.; Calani, L.; Folloni, S.; Ranieri, R.; Dall'Asta, C.; Galaverna, G.
Postprandial blood glucose and insulin responses to breads formulated with different wheat evolutionary populations (Triticum aestivum L.): A randomized controlled trial on healthy subjects 1-gen-2022 Dall'Asta, M.; Dodi, R.; Pede, G. D.; Marchini, M.; Spaggiari, M.; Gallo, A.; Righetti, L.; Brighenti, F.; Galaverna, G.; Dall'Asta, C.; Ranieri, R.; Folloni, S.; Scazzina, F.
Rice Bran By-Product: From Valorization Strategies to Nutritional Perspectives 1-gen-2021 Spaggiari, Marco; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Del Castillo Bilbao, María Dolores