Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analytical evaluation of carotenoids, apocarotenoids, capsaicinoids, and phenolics to assess the effect of a protective treatment on chili peppers dried at different temperatures 1-gen-2022 Grimaldi, M.; Cavazza, A.; Pitirollo, O.; Zoccali, M.; Mondello, L.; Giuffrida, D.
Gold Nanoparticles Synthesized by an Aqueous Extract of Codium tomentosum as Potential Antitumoral Enhancers of Gemcitabine 1-gen-2023 González-Ballesteros, Noelia; Maietta, Immacolata; Rey-Méndez, Raquel; Carmen Rodríguez-Argüelles, M.; Lastra-Valdor, Mariano; Cavazza, Antonella; Grimaldi, Maria; Bigi, Franca; Rosana Simón-Vázquez, And
Microencapsulated olive leaf extract enhances physicochemical stability of biscuits 1-gen-2023 Paciulli, M.; Grimaldi, M.; Rinaldi, M.; Cavazza, A.; Flamminii, F.; Di Mattia, C.; Gennari, M.; Chiavaro, E.
By‑Products as Sustainable Source of Bioactive Compounds for Potential Application in the Field of Food and New Materials for Packaging Development 1-gen-2023 Messinese, Edmondo; Pitirollo, Olimpia; Grimaldi, Maria; Milanese, Daniel; Sciancalepore, Corrado; Cavazza, Antonella
HPAEC-PAD Analytical Evaluation of Carbohydrates Pattern for the Study of Technological Parameters Effects in Low-FODMAP Food Production 1-gen-2023 Pitirollo, Olimpia; Grimaldi, Maria; Corradini, Claudio; Pironi, Serena; Cavazza, Antonella
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile