Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 121
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Resource Allocation in Multi-Project Management" 1-gen-2007 Bertolini, Massimo; Colacino, Pierluigi; Delnevo, Nadia; Petroni, Alberto
"A Model For Logistic Performance Measurement In Glassare Industry" 1-gen-2007 Bertolini, M; Colacino, P; Delnevo, N; Petroni, Alberto
"Stakeholders' influence and internal championing of product stewardship in the italian food packaging industry" 1-gen-2007 Bertolini, M; Colacino, P; Delnevo, N; Petroni, Alberto
Life cycle assessment of an aspirator/compressor for zootechnical applications 1-gen-2007 Bertolini, Massimo; Carmignani, G; Delnevo, N; Petroni, A.
Stakeholders’ influence and internal championing of product stewardship in the Italian food packaging industry 1-gen-2007 Bertolini, Massimo; Colacino, P; Delnevo, N; Petroni, A.
Motivation strategies for knowledsge workers: evidences and challenges 1-gen-2008 Petroni, Alberto; Colacino, P.
Motivation Strategies for Knowledge Workers: Evidences and Challenges 1-gen-2008 Petroni, Alberto; P., Colacino
Simulazione Montecarlo per la valutazione dei rischi nella finanza di progetto 1-gen-2010 Petroni, Alberto; P., Colacino
Istituzioni di Economia 1-gen-2012 Petroni, Alberto; Pavesi, Filippo Maria
Foreword 1-gen-2012 Petroni, Alberto
Fondamenti di Economia Aziendale- parte II: La Valutazione degli Investimenti 1-gen-2013 Petroni, Alberto; Bigliardi, Barbara
THE ORGANIZATIONAL DESIGN OF TECHNOLOGY TRANSFER OFFICES: DRAWING FROM AN ANALYSIS IN THE “FOOD VALLEY” OF PARMA 1-gen-2013 Garziera, Rinaldo; Bigliardi, Barbara; Galati, Francesco; G., Marolla; Petroni, Alberto
Fondamenti di Economia Aziendale-parte I: Il Bilancio di esercizio 1-gen-2013 Petroni, Alberto; Bigliardi, Barbara
How to effectively manage knowledge in the construction industry 1-gen-2014 Bigliardi, Barbara; Galati, Francesco; Petroni, Alberto
Segmentation of Parmigiano Reggiano dairies according to cheese-making technology and relationships with the aspect of the cheese curd surface at the moment of its extraction from the cheese vat 1-gen-2014 Mucchetti, Germano; Gatti, Monica; M., Nocetti; P., Reverberi; A., Bianchi; Galati, Francesco; Petroni, Alberto
Quali fattori ostacolano la crescita degli spin-off accademici italiani? Evidenze da un approccio “Fuzzy cognitive” 1-gen-2015 Bigliardi, Barbara; Galati, Francesco; Petroni, Alberto
Open Innovation in Food Firms: Implementation Strategies, Drivers and Enabling Factors 1-gen-2016 Galati, Francesco; Bigliardi, Barbara; Petroni, Alberto
World Class Manufacturing in Make-To-Order batch-production SMEs: an exploratory analysis in Northern Italy 1-gen-2017 Petroni, Alberto; Zammori, Francesco; Marolla, Giuliano
Which factors are perceived as obstacles for the growth of Italian academic spin-offs? 1-gen-2017 Galati, Francesco; Bigliardi, Barbara; Petroni, Alberto; Marolla, Giuliano
SOCIAL NETWORKING SITES FOR EDUCATION 1-gen-2017 Galati, Francesco; Bigliardi, Barbara; Galati, Roberta; Petroni, Alberto
Mostrati risultati da 61 a 80 di 121
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile