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Baking of fresh and frozen potato by multistage cooking cycles: effect on selected properties and yield 1-gen-2005 Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Rinaldi, Massimiliano; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Massini, Roberto
Experimental determination of thermal diffusivity using a numerical technique to solve heat transfer equation in conductive foods 1-gen-2005 Rinaldi, Massimiliano; Betta, Giampaolo; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
The effect of different convection cooking methods on the instrumental quality and yield of pork Longissimus dorsi 1-gen-2005 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Rinaldi, Massimiliano; Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
The effect of high pressure and temperature on the macroscopic, structural and molecular properties of tapioca starch gels 1-gen-2006 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Carini, Eleonora; Barbanti, Davide
Studio delle cinetiche di appassimento delle uve per la produzione di vino 1-gen-2006 R., Ferrarini; B., Mora; Barbanti, Davide; M., Cipriani; G. B., Tornielli
The effect of different cooking methods on the instrumental quality of potatoes (cv. Agata) 1-gen-2006 Chiavaro, Emma; Barbanti, Davide; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Massini, Roberto
Trasformazione e conservazione industriale: assicurazione della qualità, caratteristiche dei processi e dei prodotti industriali. Prodotti da forno, gelato e prodotti dolciariActa Biomedica 1-gen-2006 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Barbanti, Davide
Parametri termo igrometrici e modelli predittivi della surmaturazione di uve impiegate nella produzione di vino “Amarone” e “Recioto” della Valpolicella. 1-gen-2006 R., Ferrarini; Barbanti, Davide; G. B., Tornielli; B., Simonato; M., Cipriani; B., Mora
Procedure for checking conformity to regulations and standards to ensure food safety and process optimization in continuous thermal processing plants 1-gen-2007 Betta, G; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Heat treatment of meat: effect of temperature on protein fragmentation and water holding capacity 1-gen-2007 Barbanti, Davide; Chiavaro, Emma; Betta, G.
Study of thermal diffusivity of multiphase low acid sauces 1-gen-2008 Betta, G; Rinaldi, Massimiliano; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Controllo e innovazione nel processo di appassimento delle uve 1-gen-2008 Mora, B; Barbanti, Davide; Tornielli, G. B.; Ferrarini, R.
High pressure-induced tapioca starch gels: physico-chemical characterization and stability 1-gen-2008 Vittadini, Elena Giovanna Piera; Carini, Eleonora; Chiavaro, Emma; Rovere, P; Barbanti, Davide
Effect of various thermo-hygrometric conditions on the withering kinetics of grapes used for the production of “Amarone” and “Recioto wines. 1-gen-2008 Barbanti, Davide; B., Mora; R., Ferrarini; G. B., Tornielli; M., Cipriani
AIR-STEAM BAKING OF SPONGE CAKES: EFFECT ON SELECTED PHYSICAL CHARACTERISTICS 1-gen-2008 Barbanti, Davide; Chiavaro, Emma; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Vivalda, S; Betta, G.
L’appassimento in fruttaio come tecnica per il potenziamento dell’identità dei vini Recioto e Amarone della Valpolicella 1-gen-2008 G. B., Tornielli; E., Nicolis; B., Mora; Barbanti, Davide; R., Ferrarini
Induzione di Botrytis cinerea in forma nobile durante l'appassimento delle uve in post-raccolta 1-gen-2008 Mora, B; Barbanti, Davide; Sordato, G; Tornielli, G. B.; Ferrarini, R.
Flow diversion in aseptic processing and packaging systems: how guidelines allow avoiding bad design 1-gen-2009 Betta, G; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
A quick method for thermal diffusivity estimation: Application to several foods 1-gen-2009 Betta, G; Rinaldi, Massimiliano; Barbanti, Davide; Massini, Roberto
Cooking of pork Longissimus dorsi at different temperature and relative humidity values: Effects on selected physico-chemical properties 1-gen-2009 Chiavaro, Emma; Rinaldi, Massimiliano; Vittadini, Elena Giovanna Piera; Barbanti, Davide
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