Sfoglia per Autore
Identification and quantification of the main organic components of vinegars by high resolution 1H NMR spectroscopy
2007-01-01 Caligiani, Augusta; Acquotti, Domenico; Palla, Gerardo Giovanni; Bocchi, Vittorio
GC-MS Detection of Chiral Markers in Cocoa Beans of Different Quality and Geographic Origin
2007-01-01 Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; R., Ravaglia; M., Arlorio
Determinazione del caramello di classe III e IV nell’aceto balsamico di Modena tramite misure spettrofotometriche
2008-01-01 Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
Sostanze funzionali nell’olio di semi di melagrana (Punica granatum)
2008-01-01 Caligiani, Augusta; Bonzanini, F; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; Bruni, Renato
Ricerca di sostanze ad attivita’ salutistica in oli estratti da semi di melagrana (Punica granatum)
2008-01-01 Caligiani, Augusta; F., Bonzanini; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
MOLECULAR MARKERS TO EVALUATE QUALITY AND SAFETY OF ROASTED HAZELNUTS: AN OVERVIEW
2008-01-01 M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; Caligiani, Augusta; V., Fogliano
Chiral markers: a useful tool for the quality control of cocoa beans and related products
2008-01-01 Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; Arlorio, M.
UNDESIRABLE EFFECTS OF ROASTING PROCESS AND NEO-FORMED COMPOUNDS: NOVEL EMERGING RISKS?
2009-01-01 M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; Caligiani, Augusta; V., Fogliano; A., Martelli
Spectroscopic characteristics and oxidation properties of partially ozonized sunflower oils.
2009-01-01 Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; A., De Ascentiis; P., Tortini
Identification and distribution of lignans in Punica granatum L. fruit endocarp, pulp, seeds, wood knots and commercial juices by GC-MS
2009-01-01 Bonzanini, F.; Bruni, Renato; Palla, Gerardo Giovanni; Serlataite, N.; Caligiani, Augusta
Formation of glucose and fructose acetates during maturation and ageing of balsamic vinegars
2009-01-01 Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni
D-Amino acids and computer vision image analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting?
2009-01-01 M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; M., Rinaldi; M., Locatelli; M., Gatti; Caligiani, Augusta; A., Martelli
Sterols, sterol oxides and CLA in typical meat products from pigs fed with different diets
2009-01-01 Annaratone, C.; Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Toffanin, L.; Palla, Gerardo Giovanni
Influenza dell’altitudine sulla composizione chimica e sulla morfologia di due varietà di castagno (Castanea sativa Mill.)
2010-01-01 Ganino, Tommaso; E., Setti; Dall'Asta, Chiara; Caligiani, Augusta; L., Montali; Beghe', Deborah; Fabbri, Andrea
APPLICAZIONE DELLA SPETTROSCOPIA 1H NMR PER L’AUTENTICAZIONE DELLA NOCCIOLA PIEMONTE (TONDA GENTILE DELLE LANGHE
2010-01-01 Caligiani, Augusta; J. D., Coisson; F., Travaglia; Palla, Gerardo Giovanni; M., Arlorio
Caratterizzazione della frazione volatile della farina di castagne tramite tecnica HS-SPME/GC-MS
2010-01-01 Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; A., Silvanini; Ganino, Tommaso; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni
CARATTERIZZAZIONE DEI COMPONENTI MINORI CON POTENZIALE ATTIVITA’ NUTRACEUTICA DELLA MANNA ESTRATTA DA FRAXINUS EXCELSIOR
2010-01-01 Bruni, Renato; Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
Characterization of a potential nutraceutical ingredient: pomegranate (Punica granatum L.) seed oil unsaponifiable fraction
2010-01-01 Caligiani, Augusta; F., Bonzanini; Palla, Gerardo Giovanni; Cirlini, Martina; Bruni, Renato
Cocoa (Theobroma cacao L.) catechins: occurrence, health effects and modifications during processing
2010-01-01 Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
1H NMR Study of Fermented Cocoa (Theobroma Cacao L.) Beans
2010-01-01 Caligiani, Augusta; Acquotti, Domenico; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Identification and quantification of the main organic components of vinegars by high resolution 1H NMR spectroscopy | 1-gen-2007 | Caligiani, Augusta; Acquotti, Domenico; Palla, Gerardo Giovanni; Bocchi, Vittorio | |
GC-MS Detection of Chiral Markers in Cocoa Beans of Different Quality and Geographic Origin | 1-gen-2007 | Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; R., Ravaglia; M., Arlorio | |
Determinazione del caramello di classe III e IV nell’aceto balsamico di Modena tramite misure spettrofotometriche | 1-gen-2008 | Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni | |
Sostanze funzionali nell’olio di semi di melagrana (Punica granatum) | 1-gen-2008 | Caligiani, Augusta; Bonzanini, F; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; Bruni, Renato | |
Ricerca di sostanze ad attivita’ salutistica in oli estratti da semi di melagrana (Punica granatum) | 1-gen-2008 | Caligiani, Augusta; F., Bonzanini; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni | |
MOLECULAR MARKERS TO EVALUATE QUALITY AND SAFETY OF ROASTED HAZELNUTS: AN OVERVIEW | 1-gen-2008 | M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; Caligiani, Augusta; V., Fogliano | |
Chiral markers: a useful tool for the quality control of cocoa beans and related products | 1-gen-2008 | Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; Arlorio, M. | |
UNDESIRABLE EFFECTS OF ROASTING PROCESS AND NEO-FORMED COMPOUNDS: NOVEL EMERGING RISKS? | 1-gen-2009 | M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; Caligiani, Augusta; V., Fogliano; A., Martelli | |
Spectroscopic characteristics and oxidation properties of partially ozonized sunflower oils. | 1-gen-2009 | Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni; A., De Ascentiis; P., Tortini | |
Identification and distribution of lignans in Punica granatum L. fruit endocarp, pulp, seeds, wood knots and commercial juices by GC-MS | 1-gen-2009 | Bonzanini, F.; Bruni, Renato; Palla, Gerardo Giovanni; Serlataite, N.; Caligiani, Augusta | |
Formation of glucose and fructose acetates during maturation and ageing of balsamic vinegars | 1-gen-2009 | Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; Palla, Gerardo Giovanni | |
D-Amino acids and computer vision image analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting? | 1-gen-2009 | M., Arlorio; J. D., Coisson; F., Travaglia; M., Rinaldi; M., Locatelli; M., Gatti; Caligiani, Augusta; A., Martelli | |
Sterols, sterol oxides and CLA in typical meat products from pigs fed with different diets | 1-gen-2009 | Annaratone, C.; Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Toffanin, L.; Palla, Gerardo Giovanni | |
Influenza dell’altitudine sulla composizione chimica e sulla morfologia di due varietà di castagno (Castanea sativa Mill.) | 1-gen-2010 | Ganino, Tommaso; E., Setti; Dall'Asta, Chiara; Caligiani, Augusta; L., Montali; Beghe', Deborah; Fabbri, Andrea | |
APPLICAZIONE DELLA SPETTROSCOPIA 1H NMR PER L’AUTENTICAZIONE DELLA NOCCIOLA PIEMONTE (TONDA GENTILE DELLE LANGHE | 1-gen-2010 | Caligiani, Augusta; J. D., Coisson; F., Travaglia; Palla, Gerardo Giovanni; M., Arlorio | |
Caratterizzazione della frazione volatile della farina di castagne tramite tecnica HS-SPME/GC-MS | 1-gen-2010 | Cirlini, Martina; Caligiani, Augusta; A., Silvanini; Ganino, Tommaso; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni | |
CARATTERIZZAZIONE DEI COMPONENTI MINORI CON POTENZIALE ATTIVITA’ NUTRACEUTICA DELLA MANNA ESTRATTA DA FRAXINUS EXCELSIOR | 1-gen-2010 | Bruni, Renato; Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni | |
Characterization of a potential nutraceutical ingredient: pomegranate (Punica granatum L.) seed oil unsaponifiable fraction | 1-gen-2010 | Caligiani, Augusta; F., Bonzanini; Palla, Gerardo Giovanni; Cirlini, Martina; Bruni, Renato | |
Cocoa (Theobroma cacao L.) catechins: occurrence, health effects and modifications during processing | 1-gen-2010 | Caligiani, Augusta; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni | |
1H NMR Study of Fermented Cocoa (Theobroma Cacao L.) Beans | 1-gen-2010 | Caligiani, Augusta; Acquotti, Domenico; Cirlini, Martina; Palla, Gerardo Giovanni |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile