Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
GENETIC AND ENVIRONMENTAL FACTORS DETERMINE THE VARIABILITY OF SEED RESERVE PROTEOME IN TRITICUM DURUM 1-gen-2017 Graziano, S.; Marando, Silvia; Visioli, G.; Pecorella, I.; Catellani, M.; Laviano, L.; Bigi, M.; Marmiroli, N.; Francia, E.; Gulli’, M.
Technological quality and nutritional value of two durum wheat varieties depend on both genetic and environmental factors 1-gen-2019 Graziano, Sara; Marando, Silvia; Prandi, Barbara; Boukid, Fatma; Marmiroli, Nelson; Francia, Enrico; Pecchioni, Nicola; Sforza, Stefano; Visioli, Giovanna; Gullì, Mariolina
TECHNOLOGICAL QUALITY AND NUTRITIONAL VALUE OF TWO DURUM WHEAT VARIETIES DEPEND ON BOTH GENETIC AND ENVIRONMENTAL FACTORS 1-gen-2019 Graziano, S.; Marando, S.; Prandi, B.; Boukid, F.; Marmiroli, N.; Francia, E.; Pecchioni, N.; Sforza, S.; Visioli, G.; Gullì, M.
Impact of late-season N fertilisation strategies on the gluten content and composition of high protein wheat grown under humid Mediterranean conditions 1-gen-2020 Blandino, Massimo; Visioli, Giovanna; Marando, Silvia; Marti, Alessandra; Reyneri, Amedeo
The adaptation of lipid profile of human fibroblasts to alginate 2D films and 3D printed scaffolds 1-gen-2021 Zanotti, I.; Marando, S.; Remaggi, G.; Bergonzi, C.; Bernini, F.; Bettini, R.; Elviri, L.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile