Sfoglia per Autore
Parametri morfometrici e densitometrici di polli maschi della linea genetica del broiler COOB durante i primi due mesi di vita
2003-01-01 Gabbi, Carlo; Cacchioli, Antonio; Alpigiani, Irene; Borghetti, Paolo; Martini, Filippo Maria
The effects of different levels of dietary biotin on the performances and on bone growth in the broiler
2003-01-01 Quarantelli, Afro; Bonomi, Alberto; Righi, Federico; Renzi, Marco; Gabbi, Carlo; Cacchioli, Antonio; Alpigiani, Irene
Effects of different levels of dietary biotin on the performance and bone structure of broilers
2007-01-01 Quarantelli, A.; Cacchioli, A.; Romanelli, S.; Righi, F.; Alpigiani, I.; Gabbi, C.
Effects of different levels of dietary biotin on the performances and bone structure of broilers
2007-01-01 Quarantelli, Afro; Cacchioli, Antonio; Romanelli, S; Righi, Federico; Alpigiani, Irene; Gabbi, Carlo
Animal welfare: transport and non-conformities. in Emilia- Romagna region in 2009
2009-01-01 Alpigiani, Irene
Utilizzo illecito di centrifughe nella produzione primaria del latte. Aspetti normativi e sanzionatori, prima parte.
2010-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; Boni, Elena; Bacci, Cristina
Il perossido di idrogeno nel settore alimentare: confronto tra diversi approcci normativi
2010-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; L., Bassi; E., Boni; Brindani, Franco
Utilizzo illecito di centrifughe nella produzione primaria del latte. Aspetti normativi e sanzionatori, seconda parte.
2010-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; Boni, Elena; Bacci, Cristina
Development of the EFSA Guidance on Risk Assessment for Animal Welfare-UFAW
2010-01-01 Alpigiani, Irene
Evaluation of the influence of pig ham post-slaughtering refrigeration on hygienic parameters set in regulation EC 2073/2005.
2011-01-01 L., Bassi; Bonardi, Silvia; A., Brutti; Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Valutazione dell'influenza delle temperature di raffreddamento post-macellazione sui parametri igienici previsti dal Regolamento CE 2073/2005 applicati a cosce suine.
2011-01-01 Bassi, Luca; Bonardi, Silvia; Brutti, Andrea; Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Welfare during gathering and loading of deer bred for meat in Italy
2012-01-01 Alpigiani, Irene
Comparative detection of Salmonella enterica in meat by 3M Molecular Detection Assay Salmonella and the ISO 6579:2002 method.
2012-01-01 Bonardi, Silvia; Alpigiani, Irene; Bacci, Cristina; Brindani, Franco; Stefano, Pongolini
The Italian approach to welfare during transport of deer bred for meat: implementation of Regulation (EC) 1/2005
2012-01-01 Alpigiani, Irene
Phenotypic and genotypic features of antibiotic resistance in Salmonella enterica isolated from chicken meat, chicken and quail carcasses
2012-01-01 Bacci, Cristina; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Lanzoni, Elisa; Bonardi, Silvia; Brindani, Franco
Ice fish (Protosalanx spp. and Neosalanx spp.) and rare fish species (Sardinia pilchardus and Aphiaminuta): Microbiological evaluation for hygienic health assessment and consumer protection.
2012-01-01 Bacci, Cristina; Paris, Arianna; Boni, Elena; Bonardi, Silvia; Bassi, Luca; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Carni separate meccanicamente: aspetti produttivi, microbiologici e di etichettatura.
2012-01-01 G., D'Elia; Bacci, Cristina; L., Bassi; Boni, Elena; Alpigiani, Irene; Brindani, Franco
Food labelling in Europe: mandatory “country of origin” extended to more foods.
2013-01-01 G., D’Elia; Alpigiani, Irene; Bonardi, Silvia; Bacci, Cristina; Lanzoni, Elisa; Brindani, Franco
Microbial Challenge Test in Speck dell'Alto Adige: valutazione dell'andamento di Staphylococcus aureus.
2013-01-01 S., Mittich; H., Scherer; Alpigiani, Irene; Bacci, Cristina; E., Lanzoni; Bonardi, Silvia
Comparison of an isothermal amplification and bioluminescence detection of DNA method and ISO 6579:2002 for the detection of Salmonella enterica serovars in retail meat samples.
2013-01-01 Bonardi, Silvia; Alpigiani, Irene; Bacci, Cristina; Brindani, Franco; Pongolini, Stefano
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile