Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 180
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new simple medium for the detection of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium by measurement of conductance cheanges 1-gen-1993 Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
A new simple medium for the detection of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium by measurement of conductance changes 1-gen-1993 Gatti, M.; Neviani, E.
Whey ultrafiltration: evaluation of protein retention with different membranes 1-gen-1993 Mucchetti, Germano; P., Taglietti; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Electrical conductivity changes in milk caused by acidification: determining factors. 1-gen-1994 Mucchetti, Germano; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Amino acid requirements and aminopeptidase activities in Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. 1-gen-1994 D., Carminati; Gatti, Monica; G., Giraffa; Neviani, Erasmo
Acidification activity of thermophilic lactobacilli under the temperature gradient of Grana cheesemaking. 1-gen-1995 Neviani, Erasmo; R., Divizia; E., Abbiati; Gatti, Monica
Use of conductimetric methods to detect presence and activity of lactic acid bacteria in milk and milk products. 1-gen-1995 Neviani, Erasmo; Gatti, Monica
Impedance method for Listeria detection in a italian semear-ripened soft cheese. 1-gen-1996 Gatti, Monica; Neviani, Erasmo; D., Carminati
Cell wall protein profiles of dairy thermophilic lactobacilli. 1-gen-1997 Gatti, Monica; E., Fornasari; Neviani, Erasmo
Considerazioni sul sieroinnesto naturale per il Grana 1-gen-1998 Neviani, Erasmo; Gatti, Monica; Mucchetti, Germano; F., Addeo
Profilo di proteine di parete in ceppi di Lactobacillus helveticus provenienti da differenti nicchie ecologiche 1-gen-1999 Gatti, Monica; Fornasari, M. E.; DE VECCHI, P.; Neviani, Erasmo
Effectiveness of chemometric techniques in discrimination of Lactobacillus helveticus biotypes from natural dairy starter cultures on the basis of phenotypic characteristics 1-gen-1999 Gatti, Monica; Contarini, G.; Neviani, Erasmo
Genetic and phenotypic diversities of Lactobacillus helveticus strains isolated from whey starter cultures and cheeses 1-gen-1999 Giraffa, G.; Lombardi, A.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo; DAL MAISTRO, L.; DE DEA, P.
Presence of peptidase activities in different varietes of cheese 1-gen-1999 Gatti, Monica; Fornasari, M. E.; Mucchetti, Germano; Addeo, F.; Neviani, Erasmo
Eterogeneità genetica e fenotipica in Lactobacillus helveticus 1-gen-1999 Giraffa, G.; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo; Giangiacomo, R.
The relationship between acidification capacity in milk, presence of yeast exstract, proteolitic and peptidase activities in Lactobacillus helveticus species. 1-gen-1999 Gatti, Monica; M. E., Fornasari; A., Perrone; Neviani, Erasmo
The influence of temperature on the autolytic of thermophilic lactobacilli. 1-gen-1999 M. V., Long; R., Bizzarro; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Crescita di batteri lattici e cinetica di rilascio di attività enzimatiche in formaggi a pasta dura prodotti con differenti cicli termici di caseificazione 1-gen-2000 Gatti, Monica; Fornasari, M. E.; Mucchetti, Germano; Addeo, F.; Neviani, Erasmo
Identificazione della microflora dominante nel sieroinnesto naturale per Provolone 1-gen-2000 Gatti, Monica; Guarneri, T.; Neviani, Erasmo
Pyroglutamic Acid in Cheese: Presence, Origin, and Correlation with Ripening time of Grana Padano Cheese 1-gen-2000 G., Mucchetti; F., Locci; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo; F., Addeo; Dossena, Arnaldo; Marchelli, Rosangela
Mostrati risultati da 1 a 20 di 180
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile