Sfoglia per Autore
Lysozyme: Activity against clostridia and use in cheese production - a review
1985-01-01 Carini, S.; Mucchetti, G.; Neviani, E.
Whey ultrafiltration: evaluation of protein retention with different membranes
1993-01-01 Mucchetti, Germano; P., Taglietti; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
Microbiological stabilization of whey by cross flow microfiltration
1993-01-01 Mucchetti, Germano; Taglietti, P.
Analysis of Conductance Changes as a Growth Index of Lactic Acid Bacteria in Milk
1993-01-01 Lanzanova, M.; Mucchetti, G.; Neviani, E.
Analysis of conductance chenges as a growth index of lactic acid bacteria in milk
1993-01-01 M., Lanzanova; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Electrical conductivity changes in milk caused by acidification: determining factors.
1994-01-01 Mucchetti, Germano; Gatti, Monica; Neviani, Erasmo
The oligopeptides of sweet and acid whey
1997-01-01 L., Chianese; Caira, S.; Ferranti, P.; Laezza, P.; Malorni, A.; Mucchetti, Germano; Garro, G.; Addeo, F.
First experiences in developing, applyng and verifyng an HACCP system in very small dairy plants.
1997-01-01 R., Giangiacomo; D., Carminati; Mucchetti, Germano; Neviani, Erasmo
Evolution of lactic acid microflora during Grana cheesemaking and ripening.
1997-01-01 G., Giraffa; Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
The oligopeptides of sweet and acid cheese whey
1997-01-01 Chianese, L.; Caira, S.; Ferranti, P.; Laezza, P.; Malorni, A.; Mucchetti, G.; Garro, G.; Addeo, F.
Considerazioni sul sieroinnesto naturale per il Grana
1998-01-01 Neviani, Erasmo; Gatti, Monica; Mucchetti, Germano; F., Addeo
From milk to the cheese: technological criteria determining the quality of the cheese.
1998-01-01 F., Addeo; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; A., Ledda
Influence of the Temperature Gradient on the Growth of Thermophilic Lactobacilli Used as Natural Starters in Grana Cheese
1998-01-01 Giraffa, G.; Rossetti, L.; Mucchetti, G.; Addeo, F.; Neviani, E.
L'importanza della flora lattica nativa del latte per la caratterizzazione delle produzioni DOP.
1998-01-01 Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; F., Addeo
Evoluzione storica della produzione di formaggi a Denominazione di Origine Protetta (DOP). Pratiche di produzione, utilizzo e composizione dei sieroinnesti nella caseificazione a formaggi Grana Padano e Parmigiano Reggiano: considerazioni sulla relazione tra sieroinnesto e DOP.
1998-01-01 Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
Influente of the temperature gradient on the growth of thermophilic lactobacilli used as natural starter in Grana cheese.
1998-01-01 G., Giraffa; L., Rossetti; Mucchetti, Germano; F., Addeo; Neviani, Erasmo
Il formaggio Pecorino Toscano.
1999-01-01 Neviani, Erasmo; R., Bizzarro; A., Righini; P. M., Toppino; Mucchetti, Germano
Comportamento di Enterobacteriaceae in substrati sintetici acidificati ed in prove di caseificazione a formaggio molle.
1999-01-01 A., Perrone; F., Locci; Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; D., Carminati
DOP: riflessioni critiche sul significato della denominazione e implicazioni per il trasferimento sul piano pratico-applicativo delle norme di attuazione.
1999-01-01 Neviani, Erasmo; Mucchetti, Germano; R., Giangiacomo; F., Addeo
Presence of peptidase activities in different varietes of cheese
1999-01-01 Gatti, Monica; Fornasari, M. E.; Mucchetti, Germano; Addeo, F.; Neviani, Erasmo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile