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Produzione di caffe' tostato ad alta resa. Nota 2.Qualita' della bevanda di estrazione
1986-01-01 M., Dalla Rosa; Barbanti, Davide; M. C., Nicoli
Previsione della durata commerciale dei prodotti vegetali
1987-01-01 M., Piva; D., Mastrocola; M. C., Nicoli; Barbanti, Davide
New development in osmotic concentration
1987-01-01 C. R., Lerici; D., Mastrocola; G., Pinnavaia; Barbanti, Davide
Non-Enzymatic Browning reactions in thermal processed fruit derivatives
1987-01-01 Barbanti, Davide; M., Piva; M., Dalla Rosa; M. C., Nicoli; C. R., Lerici
Ricerche sull'essiccamento in corrente d'aria del basilico. Nota 1. Influenza sul colore.
1988-01-01 D., Mastrocola; R., Armagno; Barbanti, Davide
Essiccamento in corrente d'aria della frutta: effetti di alcuni pretrattamenti
1989-01-01 Mastrocola, D.; Severini, C.; Barbanti, Davide; Pinnavaia, G.
Frozen French fries process optimization
1989-01-01 Barbanti, Davide; G., Pinnavaia
Improvement of strawberries processing by direct osmosis concentration
1989-01-01 M., Dalla Rosa; D., Mastrocola; Barbanti, Davide
Influence of modified atmoshere on non enzymatic browning reaction in apricot puree
1989-01-01 M., Piva; Barbanti, Davide; C. R., Lerici; G., Pinnavaia
Esperienze sull'attitudine all'utilizzazione industriale di alcune cultivar e selezioni di albicocche prodotte in Emilia Romagna
1989-01-01 D., Mastrocola; Barbanti, Davide; C., Severini; G., Pinnavaia
Improvement of product quality in fruit derivatives : 2. studies on the detection and prevention of enzymic and non enzymic browning reactions
1990-01-01 Barbanti, Davide; Nicoli, M. C.; Sensidoni, A.; Severini, C.; Lerici, C. R.
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. Part II: colour changes in heat treated model systems
1990-01-01 Barbanti, Davide; Mastrocola, D.; Lerici, C. R.
Changes in coffee brews in relation to storage temperature
1990-01-01 M., Dalla Rosa; Barbanti, Davide; C. R., Lerici
Early indicators of chemical changes in foods due to enzymic or non enzymic browning reactions. 1: study on heat treated model systems
1990-01-01 C. R., Lerici; Barbanti, Davide; M., Manzano; S., Cherubin
Air drying of fruit: effects of different pre treatments on drying rate and product quality
1991-01-01 Barbanti, Davide; Mastrocola, D.; Pinnavaia, G.; Severini, C.; Dalla Rosa, M.
Interazioni etanolo-acqua nei sistemi alimentari. Nota 1. Ripartizione liquido-vapore in sistemi modello
1992-01-01 C. R., Lerici; Barbanti, Davide; P., Giavedoni; P., Pittia
Prodotti della reazione di Maillard e ossidazione dei lipidi: studio su sistemi lipidici modello e su sistemi reali
1992-01-01 M., Dalla Rosa; F., Bressa; Barbanti, Davide
Study on changes of physico-chemical characteristics in hazel nuts (Corilus avellana) during the roasting process
1992-01-01 C., Severini; Barbanti, Davide; P., Pittia; D., Mastrocola
Marmellate e confetture : aspetti tecnologici e qualita' dei prodotti
1992-01-01 M. C., Nicoli; Barbanti, Davide
Applicazione della diffrazione a raggi-X nello studio di sistemi dispersi
1993-01-01 H., Franz; P., Mariani; F., Rustichelli; Barbanti, Davide; R., Ferrarini; G., Potentini; A., Versari
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