Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of integration models for professionals with different skills in health care 1-gen-2015 Lanza, Gianluca; Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca
Le risorse per il sostegno della mission: criteri per finanziare la gestione e l'innovazione 1-gen-2015 Fanelli, Simone; Ferretti, Marco; Lanza, Gianluca; Zangrandi, Antonello
A local authority governance model: the case of Parma and ‘MasterTown’ 1-gen-2017 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca
Management Tools for Quality Performance Improvement in Italian Hospitals 1-gen-2017 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Zangrandi, Antonello
Competences management for improving performance in health organizations: The Niguarda Hospital in Milan 1-gen-2018 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Zangrandi, Antonello
Come possono i professionisti sanitari trasformarsi in manager 1-gen-2018 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Zangrandi, Antonello
Innovare nei metodi di gestione nelle aziende sanitarie pubbliche: quali variabili di successo? 1-gen-2019 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Enna, Cristiana; Zangrandi, Antonello
Imparare dall'esperienza Covid-19: l'importanza del coordinamento del territorio. Evidenze da una ricerca qualitativa 1-gen-2020 Zangrandi, Antonello; Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Francesconi, Andrea
Facing the pandemic: the Italian experience from health management experts’ perspective 1-gen-2020 Fanelli, Simone; Lanza, Gianluca; Francesconi, Andrea; Zangrandi, Antonello
Managerial competences in public organisations: The healthcare professionals' perspective 1-gen-2020 Fanelli, S.; Lanza, G.; Enna, C.; Zangrandi, A.
The use of geographical indications in public food procurement: the example of Italian primary schools 1-gen-2021 Donati, M.; Biasini, B.; Lanza, G.; Rosi, A.; Vandecandelaere, E.; Sayed, M.; Tregear, A.; Scazzina, F.; Arfini, F.
Measuring and comparing the carbon footprints of different procurement models for primary school meals: analysis of cases across five European countries 1-gen-2021 Tregear, A.; Sayed, M.; Brennan, M.; Brečić, R.; Colić Barić, I.; Lučić, A.; Bituh, M.; Ilić, A.; Sinčić Ćorić, B.; Tsakiridou, E.; Mattas, K.; Papadopoulos, I.; Arfini, F.; Biasini, B.; Del Rio, D.; Donati, M.; Giopp, F.; Lanza, G.; Rosi, A.; Scazzina, F.; Filipović, J.; Aničić, Z.; Quarrie, S.; Bojović, R.
Public food procurement for Italian schools: results from analytical and content analyses 1-gen-2021 Salvatore, F. P.; Fanelli, S.; Lanza, G.; Milone, M.
Routes to sustainability in public food procurement: An investigation of different models in primary school catering 1-gen-2022 Tregear, A.; Anicic, Z.; Arfini, F.; Biasini, B.; Bituh, M.; Bojovic, R.; Brecic, R.; Brennan, M.; Colic Baric, I.; Del Rio, D.; Donati, M.; Filipovic, J.; Giopp, F.; Ilic, A.; Lanza, G.; Mattas, K.; Quarrie, S.; Rosi, A.; Sayed, M.; Scazzina, F.; Tsakiridou, E.
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile