Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Determinants of us university students’ willingness to include whole grain pasta in their diet 1-gen-2021 Wongprawmas, R.; Sogari, G.; Menozzi, D.; Pellegrini, N.; Lefebvre, M.; Gomez, M. I.; Mora, C.
Food choice determinants and perceptions of a healthy diet among Italian consumers 1-gen-2021 Wongprawmas, R.; Mora, C.; Pellegrini, N.; Guine, R. P. F.; Carini, E.; Sogari, G.; Vittadini, E.
How information influences consumers' perception and purchasing intention for farmed and wild fish 1-gen-2022 Wongprawmas, R.; Sogari, G.; Gai, F.; Parisi, G.; Menozzi, D.; Mora, C.
Strategies to Promote Healthy Eating Among University Students: A Qualitative Study Using the Nominal Group Technique 1-gen-2022 Wongprawmas, Rungsaran; Sogari, Giovanni; Menozzi, Davide; Mora, Cristina
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile