Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
L’INTEGRAZIONE CON CROMO ORGANICO DELLE RAZIONI PER SUINI ALL’INGRASSO (CONTRIBUTO SPERIMENTALE) 1-gen-1997 Bonomi, Alberto; Quarantelli, Afro; Bonomi, B. M.; Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Zambini, Ernesto Mario; Cabassi, Enrico; Corradi, Attilio; Ubaldi, Antonio; Fusari, Antonella
Effect of duroc genes proportion on iodine number and fatty acid content of backfat and seasoned Parma ham subcutaneous fat 1-gen-2002 Sabbioni, Alberto; Superchi, Paola; Sussi, C; Bonomi, Alberto; Zambini, Ernesto Mario; Renzi, Marco
RELATIONSHIP BETWEEN NUTRITION AND REPRODUCTIVE EFFICIENCY IN OSTRICH: YOLK FATTY ACID CONTENT AND FERTILITY 1-gen-2003 Sussi, C.; Superchi, Paola; Sabbioni, Alberto; Zambini, Ernesto Mario; Beretti, Valentino; Zanon, A.
CARCASS YIELD AND MEAT QUALITY PARAMETERS OF TWO ITALIAN AUTOCHTHONOUS CHICKEN BREEDS REARED OUTODOOR: MODENESE AND ROMAGNOLO 1-gen-2006 Sabbioni, Alberto; Zanon, A; Beretti, Valentino; Superchi, Paola; Zambini, Ernesto Mario
PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERISTICS OF EGGS FROM TWO ITALIAN AUTOCHTHONOUS CHICKEN BREEDS: MODENESE AND ROMAGNOLO 1-gen-2006 Zanon, A; Beretti, Valentino; Superchi, Paola; Zambini, Ernesto Mario; Sabbioni, Alberto
ESTUDIO PRELIMINAR DE LA UTILIZACION DE LA CAFEINA EN LAS CERDAS EN EL MOMENTO DEL PARTO 1-gen-2012 Mazzoni, Claudio; Sabbioni, Alberto; Bertini, Simone; Menozzi, Alessandro; Piancastelli, C.; Catelli, E.; Zanardelli, P.; Zambini, Ernesto Mario; Saleri, Roberta; Superchi, Paola
Studio preliminare sull'utilizzazione della caffeina nelle scrofe al parto 1-gen-2012 C., Mazzoni; Sabbioni, Alberto; Bertini, Simone; Menozzi, Alessandro; C., Piancastelli; E., Catelli; P., Zanardelli; Zambini, Ernesto Mario; Saleri, Roberta; Superchi, Paola
Meat yield and carcass quality in Cornigliese sheep breed: preliminary data. 1-gen-2013 Sabbioni, Alberto; Beretti, Valentino; Paini, V; Zambini, Ernesto Mario; Superchi, Paola
Effect of age on fat thickness, adipocyte morphology and fatty acid content of subcutaneous fat in Nero di Parma swine 1-gen-2013 Sabbioni, Alberto; Fanfoni, G; Beretti, Valentino; Paini, V; Zambini, Ernesto Mario; Saleri, Roberta; Amicucci, P; Gazza, Ferdinando; Ragionieri, Luisa; Superchi, Paola
Effects of oral caffeine administration to sows with induced parturition on hypoxia in piglets 1-gen-2013 Superchi, Paola; Mazzoni, Claudio; P., Zanardelli; Piancastelli, Chiara; Zambini, Ernesto Mario; Beretti, Valentino; Sabbioni, Alberto
Carcass and meat parameters in Cornigliese sheep breed as affected by sex and age-class 1-gen-2016 Sabbioni, Alberto; Beretti, Valentino; Zambini, Ernesto Mario; Superchi, Paola
Allometric coefficients for physical-chemical parameters of meat in a local sheep breed 1-gen-2019 Sabbioni, Alberto; Beretti, Valentino; Zambini, Ernesto Mario; Superchi, Paola; Ablondi, Michela
Evaluation of an additive capable to improve ruminal fermentations through the use of an automated gas production system 1-gen-2019 Quarantelli, Afro; Renzi, Marco; Simoni, Marica; Martuzzi, Francesca; Rosato, Mario; Zambini, Ernesto Mario; Righi, Federico
The use of principal component and linear discriminant analyses to assess differences among four alpine goat breeds 1-gen-2021 Ablondi, Michela; Dadousis, Christos; Zambini, Ernesto Mario; Beretti, Valentino; Sabbioni, Alberto
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile